29/12/13

Βρέθηκα στο μαγαζί που εμφανίζεται η Πάολα αλλά δεν τα «έσπασα», είπε ο βουτυρομπεμπές!

Στη σφαίρα της φαντασίας κινούνται σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τα όσα γράφτηκαν ότι τα «έσπασε» σε μπουζουξίδικο και ότι πέταγε λουλούδια.
Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ναι μεν ο κύριος Βαρβιτσιώτης βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι παρά μόνο στο μπαρ με μια φίλη του, όπου και κατά τη μισάωρη παραμονή του ήπιε μόνο δύο ποτά. Σύμφωνα με τον ίδιο συνεργάτη στόχος είναι η στοχοποίηση του υπουργού Ναυτιλίας.
Ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας με αναρτήσεις του στο twitter κάνει λόγο για δημοσιεύματα και φωτογραφίες που τον συκοφαντούν, για ψεύδη και απειλεί όσους τα αναπαράγουν ότι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου ανακοινώνοντας ότι εντός της ημέρας θα καταθέσει μήνυση κατά όσων διακινούν «εμφανώς παραποιημένη φωτογραφία».
Αφορμή αποτέλεσε φωτογραφία η γνησιότητα της οποίας δεν έχει επιβεβαιωθεί που διακινήθηκε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και εμφανίζει τον υπουργό Ναυτιλίας να κρατά στο χέρι ένα βεγγαλικό ενώ βρίσκεται «πρώτο τραπέζι πίστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: