12/12/13

Ξεπέρασαν τις 18.000 οι αιτήσεις για τις 500 θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ

Πάνω από 18.000 βιογραφικά απέστειλαν οι ενδιαφερόμενοι στον ΟΤΕ προκειμένου να αξιολογηθούν για την κάλυψη των 500 θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με στελέχη του οργανισμού, ο αριθμός των βιογραφικών που είχε αποσταλεί μέχρι την περασμένη Δευτέρα δημιουργούσε μια αναλογία περίπου 50 υποψηφίων για κάθε θέση εργασίας. 
 
Σημειώνεται ότι η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται αύριο και όλοι αναμένουν ότι ο αριθμός των ενδιαφερομένων θα αυξηθεί. 
 
Όπως γράφει η "Καθημερινή" επικαλούμενη στοιχεία του ΟΤΕ, τεράστιος διαγκωνισμός υποψηφίων σημειώνεται στην κατηγορία των στελεχών που θα προσληφθούν για τις εταιρικές πωλήσεις. Ο ΟΤΕ θέλει να προσλάβει 10 εταιρικούς πωλητές και οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχαν ξεπεράσει τις 5.000. Υπήρχε δηλαδή μια αναλογία 500 υποψηφίων για κάθε προτεινόμενη θέση εργασίας. 
 
Αλλά και στην κατηγορία πωλητών λιανικής που θα στελεχώσουν θέσεις εργασίας σε καταστήματα του ΟΤΕ υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Για καθεμιά από τις 100 θέσεις εργασίας, εμφανίζονται 90 υποψήφιοι. 
 
Για την κάλυψη 280 θέσεων τεχνικών πεδίου, όπως τους ονομάζει ο ΟΤΕ, υπήρχαν 4.300 υποψήφιοι. 
 
Σημειώνεται ότι πρόκειται για θέσεις οι οποίες αμείβονται με τον βασικό μισθό, δηλαδή τα 584 ευρώ μεικτά !
 
Την ίδια ώρα ο Οργανισμός εκτιμάται να εντάξει σε προγράμματα θεελουσίας εξόδου περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους. Πρόκειται για την τελευταία "φουρνιά παλιών του ΟΤΕ" που έχουν προσληφθεί με καθεστώς μονιμότητας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: