18/11/13

"Γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ" ο Τατσόπουλος!

Στο φόντο της αυριανής συνεδρίασης των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία θα συζητηθεί, κατά δήλωση του γραμματέα της Κ.Ο., Ν. Βούτση, και το ζήτημα που ανέκυψε με τις δηλώσεις του Π. Τατσόπουλου για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση η σκληρή επίθεση του Β. Μουλόπουλου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσω άρθρου του στην εφημερίδα "Αυγή", ο κ. Μουλόπουλος χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ... «γελωτοποιό» τον κ. Τατσόπουλο, ενώ κάνει αναφορές και στην παλαιότερη δήλωσή του για τη... μισή Αθήνα, με σαφείς υπαινιγμούς για τις... σεξουαλικές του επιδόσεις!

Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Μουλόπουλος: «Διαφωνώ με τις κριτικές εναντίον του κ. Τατσόπουλου και για τις τοποθετήσεις του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Λαφαζάνη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το σκίτσο του Δ. Χατζόπουλου. Τη σάτιρα. Και υποψιάζομαι ότι όλοι αυτοί που του την πέφτουν, υποκινούνται από το ποταπό αίσθημα του φθόνου απέναντι σε έναν Άνδρα και Πολιτικό (με Α και Π κεφαλαίο), που κατά δήλωσή του έχει γ... τη μισή Αθήνα. Ποιος από όλους αυτούς μπορεί να επιδείξει μια τέτοια επίδοση; Ποιος μπορεί να καυχηθεί ότι έχει πάει με 200.000 γυναίκες και ταυτόχρονα να μιλάει καθημερινά στα μισά ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Ελλάδας; Ποιος, ζηλιάρηδες, ποιος; Εγώ είμαι στο πλευρό του. Τον θαυμάζω και τον τιμώ», αναφέρει με σαφώς σαρκαστικό τόνο ο κ. Μουλόπουλος.

Και συνεχίζει: «Ακόμη και αν δεν υπήρχε ο κ. Τατσόπουλος, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Στις δύσκολες ώρες που ζούμε, χρειάζεται και κάποιος με πηγαία αίσθηση της σάτιρας, για να κάνει το χειλάκι μας να σκάσει. Κάθε κόμμα πρέπει να έχει το γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο και εμείς τον Τατσόπουλο. Ήγγικεν η ώρα να αναγνωρίσουμε τα χαρίσματα του Ανδρός, να τον στηρίξουμε να αντιμετωπίσει τις αήθεις επιθέσεις που δέχεται και να αναφωνήσουμε "είμαστε όλοι Τατσόπουλοι"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: