13/1/14

Υπεκφυγές ο Χ. Αθανασίου για την ανακρίτρια Ι. Κλάπα. Το παρακράτος σε πλήρη δράση

Απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας στην πολύ σοβαρή καταγγελία του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη για μεροληψία της Δικαιοσύνης στην υπόθεση των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
 
Απαντώντας εντελώς αόριστα και ωσάν να μην άκουσε τι ακριβώς κατήγγειλε ο κ. Κασιδιάρης, ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι, περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την Ελληνική  Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά και με την ίδια εμπιστοσύνη περιβάλλει όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος.
 
Αυτό  επισήμαναν σε όλους τόνους στενοί συνεργάτες του υπουργού  Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου. Για το αν είναι σύζυγος στελέχους της ΔΗΜΑΡ η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, όμως, ούτε λέξη.
 
Τέλος, οι ίδιοι κύκλοι επανέλαβαν ότι όπως είναι γνωστό ο κ. Αθανασίου δεν παρεμβαίνει στο έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης.
 
Ο κ. Κασιδιάρης σε δηλώσεις του τόνισε ότι σε  «άνωθεν πολιτική εντολή» υπάκουσε η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα και διάταξε τη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.
 
Ακόμη, ο βουλευτής ανέφερε ότι η κ. Κλάπα ζήτησε την  προφυλάκιση των βουλευτών χωρίς στοιχεία, επειδή φέρεται να είναι σύζυγος του Παναγιώτη Κλάπα, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: