10/1/14

Αν και διώκεται ποινικά η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου, συνεχίζει κανονικά όπως συμφώνησαν Στουρνάρας-Σαμαράς. Δουλίτσες...

Μείζον ζήτημα για την ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προκύπτει απ' το πόρισμα της επίκουρης Εισαγγελέως Διαφθοράς, Πόπης Παπανδρέου, για τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ. 
Σύμφωνα με αυτό, στην υπόθεση των δανείων εμπλέκεται και η Δ/νουσα Σύμβουλος του ΤΧΣ, Αναστασία Σακελαρίου, που σήμερα κανονίζει την τύχη των ελληνικών τραπεζών και συντάσσει το πόρισμα για τα warrants. Το όνομα της είναι μεταξύ των 23 στελεχών - νυν και πρώην - του ΤΤ εις βάρος των οποίων ασκείται ποινική δίωξη για απιστία τελεσθείσα από κοινού κατ΄ εξακολούθηση και μη εκ της οποίας η περιουσιακή ζημία για το ΤΤ υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως η κ. Σακελλαρίου είχε εργασθεί για ένα χρόνο, το 2012, στο Τ.Τ. και είχε, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ως chief risk officer (CRO), χειριστεί την αναδιάρθρωση κάποιου δανείου, που αναφέρεται στη δικογραφία, ως μέλος Επιτροπής Πιστοδοτήσεων, στις οποίες μετείχαν συνολικά 25 στελέχη της τράπεζας.
Η κ. Σακελλαρίου έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες που υπήρχαν ότι από χθες το βράδυ έχει θέσει την παραίτηση της από το ΤΧΣ στη διάθεση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: