23/1/14

Μου διέκοψαν βίαια το όραμά μου! Δεν πρόλαβε να κατεδαφίσει την χώρα, το άφησε στους επόμενους

Του διακόψανε το "όραμα" που είχε για την Ελλάδα ο Γ.Παπανδρέου, δηλαδή δεν του επιτρέψανε να ολοκληρώσει την καταστροφή που έφερε στην χώρα, και προφανώς στην Ελλάδα θα πρέπει να νιώθουμε και τύψεις,που δεν ολοκλήρωσε την τετραετία του πάνω μας.
Έπιασε δουλειά τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου στην ιστοσελίδα της Αριάνα Χάφινγκτον "World Post" δίνοντας συνέντευξη "Για την πολιτική κατάσταση και το μέλλον της Ευρώπης" και δηλώνει "παρών" στις εξελίξεις που αφορούν την πορεία της ΕΕ και εμμέσως της Ελλάδας!Τώρα τι σημαίνει αυτό, μόνο αυτός γνωρίζει.
Σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τα όσα λέει στην συνέντευξη αποδεικνύουν αυτό που έχει πει κατά καιρό ο ίδιος, ότι πάντοτε θα υπερασπίζει τις αρχές και τις αξίες του και μιλά για το δικό του όραμα σχετικά με την Ενωμένη Ευρώπη, μέσα από μια ατζέντα που θα μπορούσε εύκολα να αποτελεί ατζέντα ενός υποψήφιου Προέδρου της Κομισιόν. Αυτά τα ισχυρίζονται οι συνεργάτες του προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Μάλιστα με αφορμή τα όσα λέει για την Ενωμένη Ευρώπη, μπορούμε να οραματιστούμε το “βήμα μετά” του οράματος που είχε και το οποίο όπως τονίζουν με νόημα “διεκόπη βίαια και ανήθικα τον Νοέμβρη του 2011”.Δεν πρόλαβε να τελειώσει την κατεδάφισή της χώρας και την παρέδωσε σε άλλους για να συνεχίσουν την δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: