17/1/14

Ο προφητικός Α. Σαμαράς και το σύνδρομο της πόρνης

«Ἀκοῦστε λοιπὸν κι αὐτό. Τὸ “δεξιὸ” κόμμα τῆς ΝΔ, εἶναι γιὰ μένα τὸ πιὸ ἀποκρουστικό. Δὲν ὑπάρχουν πιὸ πολιτιστικὰ καὶ πολιτικά, δειλοὶ ἄνθρωποι.
Θαυμάζουν καὶ ὑποστηρίζουν ὅ,τι τοὺς φτύνει καὶ ταλαιπωροῦν καὶ περιθωριοποιοῦν,
ὅ,τι τοὺς βοηθάει ἢ τοὺς βλέπει μὲ ἀγάπη. Ἔχουν τὸ σύνδρομο, τῆς πόρνης. Θέλουν δυστυχῶς, τὸν νταβατζή τους. Καὶ τὸν βρῆκαν ἐπιτέλους, στὸ πρόσωπο τοῦ Βενιζέλου, τῆς Γεννηματὰ καὶ τῶν ὑπολοίπων “μαυρισμένων” προσφάτως ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες, πολιτικῶν.
Εὔχομαι σὲ ὅλους τους, καλὲς εἰσπράξεις, καλὴ διαπλοκή, καλὰ ψέματα πρὸς ὅλους τους»
Σταμάτης Σπανουδάκης.
Μεγάλη ανησυχία στα όρια του πανικού επικρατεί πλέον εντός της ΝΔ αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα να λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου περί το 15% και "Ακούγοντας¨τα μηνύματα που έρχονται από την κοινωνία και σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη πρακτική αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να ανακάμψει (φαντάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολο το 4.5% για να εκλέξουν ευρωβουλευτή) είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί μετά τον Μάιο με συνολικά ποσοστά κάτω του 25%.
Σημειώνεται ότι η "νομιμοποίηση" της παρούσας συγκυβέρνησης βασίζεται σε ένα 42.5% όπου είχαν λάβει τα δύο κόμματα  στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012.
Χαρακτηριστική η φράση του βουλευτή της ΝΔ Α.Ντινόπουλου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή», που είπε:
«Μια που μιλάτε για δημοσκόπηση, επειδή το λέτε, το λέτε, το λέτε, να σας θυμίσω ότι με βάση τη δημοσκόπηση αυτή, αν η ΝΔ δεν είναι δεύτερο κόμμα, θα είναι η Χρυσή Αυγή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: