25/9/13

Το «Έθνος» ουδέποτε λογοκρίνει απόψεις αρθρογράφων του. Υπεράνω όλων, ωστόσο, είναι η υπεράσπιση της αλήθειας και της Δημοκρατίας. Χρόνια τώρα…

Βρισκόμαστε στην έξαρση του μακαρθισμού τώρα, οπότε το λογικό κεντρικό επιχείρημα του Δελαστίκ είναι για το Έθνος “ανήκουστο”!
Αν η ΧΑ πει ότι τώρα είναι μέρα και συμφωνήσεις, θα’ ναι κι αυτό.. ανήκουστο.
Δυστυχώς το πραγματικά ανήκουστο είναι ότι ένα σπουδαίο ιδανικό σαν τον αντιναζισμό κατάντησε πλυντήριο, συχωροχάρτι και σερτιφικά ορθοφροσύνης για έναν σκοτεινό και οχετώδη συρφετό που όπου αγγίξεις λερώνεσαι. Εκδοτικά συνδικάτα του εγκλήματος, προδότες, λαμόγια, εγκληματίες, πράκτορες, ανήθικοι καριερίστες των μήντια, υπάλληλοι του Σόρος, πουλημένοι αριστεροδέξιοι, όλοι οι αδίστακτοι εξολοθρευτές αυτής της χώρας βρήκαν τον τρόπο να ξεπλυθούν σαν καινούριοι! Και να βγαίνουν κι από πάνω.
Κρίμα.
Κατά βάθος το μίσος όλων αυτών των σπεκουλαδόρων που έχουν ήδη ξεφτυλίσει και καταστρέψει τεράστιες αξίες, στρέφεται εναντίον των φτωχών ανθρώπων. Των πιο αδικημένων κι επί χρόνια τιμωρούμενων. Μισούν τη ΧΑ όχι σαν ναζιστική οργάνωση αλλά σαν στήριγμα αυτών που την ψήφισαν. Και θέλουν να ξηλώσουν αυτό που ο κοσμάκης ένιωθε σαν μοναδικό του στήριγμα έστω κι αν δεν ήταν.
Κρίμα που κάποια ορόσημα της ανθρωπότητας πέσανε τοις κυσί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: