28/9/13

Που θα πάνε οι ψηφοφόροι που θα εγκαταλείψουν την ΧΑ; Για την ΝΔ χλωμό το βλέπω. Πώς να αντέξουν τόσο πατριωτισμό εκεί μέσα;

Όταν και αν η ΝΔ αποφασίσει να συλλάβει τους γνωστούς δολοφόνους της Μαρφίν και δώσει στη δημοσιότητα τα προσωπάκια τους, τα ονοματάκια τους και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους-όπως έκανε με την ΧΑ-,τότε θα επιστρέψουν κάποιοι ψηφοφόροι.
Όταν και αν η ΝΔ αποσύρει τον νόμο Καστανίδη, σύμφωνα με τον οποίο, κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις κυκλοφορούν ελεύθεροι με την υπόσχεση…να εμφανίζονται στο τοπικό ΑΤ, τότε θα επιστρέψουν και άλλοι ψηφοφόροι.
Όταν και αν η ΝΔ κάνει πραγματικό Ξένιο Δία-γιατί με τον υφιστάμενο μετά από 1 χρόνο έχει ανακαλύψει μόλις 5.500 λαθρομετανάστες από το 1 εκ.-τότε θα επιστρέψουν ακόμα περισσότεροι ψηφοφόροι.
Όταν και αν η ΝΔ μαζέψει το σούργελο τη Βούλτεψη που δεν συνεργάζεται με τον Γεωργιάδη και επιτίθεται στον Λαζαρίδη, τότε η επιστροφή θα συνεχιστεί.
Όταν και αν η ΝΔ αρχίσει να συλλαμβάνει τους Αριστερούς που καίνε την Αθήνα, που έχουν μετατρέψει την ΑΣΟΕΕ σε υπαίθριο παζάρι για λαθρομετανάστες, που επιτίθενται σε όποιον είναι γυμνασμένος ή φορά μπλούζα με την ελληνική σημαία, τότε θα βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Όταν και αν η ΝΔ πιέσει, θεσμικά, τα ΜΜΕ που δικαιολογούν τους κουκουλοφόρους με τις μολότωφ και τα αναγκάσει να τους χαρακτηρίσουν όπως πραγματικά είναι, δηλαδή συμμορίες και εγκληματικές ομάδες, τότε η ΧΑ θα πάψει να υπάρχει.
Μέχρι τότε όμως δεν…..
ΥΓ. Κυκλοφορεί μια φήμη τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με την οποία βρισκόμαστε πολύ κοντά στην νομιμοποίηση από την κυβέρνηση περίπου 150.000 λαθρομεταναστών οι οποίοι αφού μπήκαν παράνομα στη χώρα και συμπλήρωσαν 7ετή παραμονή με το έτσι θέλω, τώρα “δικαιούνται” νομιμοποίηση. Πλάκα θα έχει…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: