20/9/13

Οι προδότες αποθρασύνθηκαν: ΑΚΕΛ κατά... ΕΛΑΜ!

Το ΑΚΕΛ που χρεοκόπησε την Κύπρο και την έστειλε στην αγκαλιά ξένων δυναστών, παρέδωσε στον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, στοιχεία, που σύμφωνα με το κόμμα, "δείχνουν τη σχέση μεταξύ του Λαϊκού Συνδέσμου και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου". 
 
Τώρα, γιατί αυτό είναι κακό, θα πρέπει να το εξηγήσει το ΑΚΕΛ. Το οποίο κανονικά θα έπρεπε, όπως και το ΠΑΣΟΚ άλλωστε να διαλυθεί και τα κορυφαία στελέχη του, όπως ο "πρόεδρος Χριστόφιας" να περάσουν από ειδικό δικαστήριο για το κακό που έκαναν στην Κύπρο και τον Ελληνισμό.
 
Από πότε δηλαδή είναι παράνομη η συνεργασία κομμάτων. Τα κόμματα του ''συνταγματικού τόξου'' στην Ελλάδα δεν συνεργάζονται, ή δεν έχουν στενές επαφές με άλλα ευρωπαϊκά κόμματα;.
 
Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Αντρος Κυπριανού, παρέδωσε στοιχεία και φωτογραφικό υλικό, τα οποία σύμφωνα με τα όσα δήλωσε βεβαιώνουν τη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών. Ανάμεσα στα στοιχεία μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κυπριανού είναι και κάποια που δείχνουν τη μετατροπή κατασκηνώσεων σε πεδία στρατιωτικών ασκήσεων.
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου ανέφερε πως από τα στοιχεία τα οποία πήρε στα χέρια του προκύπτει ζήτημα διερεύνησης. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν μπορεί να πει κατά πόσο αποτελούν αποδεικτικό υλικό για να οδηγηθούν κάποιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης.      
 
 Διαβεβαίωσε ότι θα παραδώσει όλα τα στοιχεία στην Αστυνομία και ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιδείξει καμία ανοχή σε τέτοιες δραστηριότητες αλλά και σε τέτοιες νοοτροπίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: