25/6/14

Λεφτά από τη δαγκωνιά του Σουάρες. 167 άτομα είχαν στοιχηματίσει σε αυτό

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Συνολικά 167 άνθρωποι είχαν στοιχηματίσει ότι ο Σουάρες θα δαγκώσει κάποιον αντίπαλό του στο Μουντιάλ. Μάλιστα, ένας Νορβηγός έγινε πλουσιότερος κατά 3.300 δολάρια, ποντάροντας στη...ασυγκράτητη αυτή εμμονή του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή.
 
Ο Λουίς Σουάρες δάγκωσε τον Ιταλό Τζόρτζιο Τσελίνι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπου προκρίθηκε η Ουρουγουάη στους 16 του Μουντιάλ, αποκλείοντας την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ιταλία. Στο παρελθόν ο  διεθνής άσος έχει ήδη τιμωρηθεί δύο φορές με αποκλεισμούς από ποδοσφαιρικούς αγώνες για παρόμοια συμβάντα.
 
Κάτι που δικαιολογεί την προσφορά στοιχήματος που προσέφερε ιστότοπος για το εάν ο Σουάρες θα δαγκώσει ή όχι αντίπαλο του στο Μουντιάλ.
 
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Betsson στη Μάλτα, οι πιθανότητες ήταν 175 προς 1. Ο  Thomas Syverson από το Τροντχάιμ της Νορβηγίας πόνταρε 5,25 δολάρια στο ότι ο Σουάρες θα δαγκώσει κάποιον και κέρδισε 916 δολάρια.
 
Ο μάνατζερ του Betsson, Andreas Bardun, δήλωσε στο  ESPN ότι συνολικά 167 άτομα πόνταραν στη...λύσσα του Σουάρες. Ο μεγαλύτερος νικητής, πάντως, ήταν ένας ακόμη Νορβηγός, ο οποίος κέρδισε 3.300 δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: