27/11/11

Δουλειά στην... Αυστραλία


“Η μετανάστευση στην Αυστραλία είναι πιο εύκολη από ποτέ”, γράφει στην ιστοσελίδα του η Οργάνωση μετανάστευσης “ΑUSFIS”, της χώρας. Η Αυστραλία είναι μία πανέμορφη χώρα με εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης σήμερα. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα “άνθρωποι από κάθε μέρος του κόσμου μεταναστεύουν στη χώρα με σκοπό να εργαστούν, τονώνοντας έτσι την Αυστραλιανή οικονομία”.

Σήμερα 108.000 νέες θέσεις εργασίας έχουν δημιουργηθεί για νέους, που μιλούν την αγγλική γλώσσα. "Το μόνο που έχει κανείς να κάνει είναι να φροντίσει να πληροί τις προϋποθέσεις για την χορήγηση Αυστραλιανής βίζας και να... ξεκινήσει μία νέα ζωή".

Μέσα από το site του http://www.ausfis.org/_sys/EN/lp_large_pic.aspx?SourceId=441&af=uase_work+in+canada&gclid=CIKyspHaz6wCFcKCDgodkhMrqw&tid=0000927cfe1bc0cb648c78776c88c7c518630 δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσει κανείς τη φόρμα με τα στοιχεία του και έτσι να καταγραφεί στα πλαίσια του προγράμματος που θα τον κρατά ενήμερο σχετικά με τις θέσεις που ανοίγουν στον τομέα για τον οποίο ενδιαφέρεται στην Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: