29/10/13

Αφέθηκαν ελεύθεροι! οι τρεις αναρχικοί που συνελήφθησαν μετά την ένοπλη ληστεία στον Μασούτη στην Δελφών. Μπανανία την έκανε την χώρα η Πασοκρατία

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις νεαροί  που συνελήφθησαν για τη ληστεία στο σούπερ - μάρκετ "Μασούτης", στην οδό Δελφών, στη Θεσσαλονίκη. 
Στην απολογία τους, οι δύο 20χρονοι παραδέχτηκαν ότι  λήστεψαν το κατάστημα, ενώ υποστήριξαν ότι αντιμετωπίζουν  οικονομικά προβλήματα.
Η ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, τους άφησε ελεύθερους  υπό τους παρακάτω  όρους: της  εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα  μια φορά το μήνα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 2000 ευρώ , για τον κάθε έναν. 
Στην  22χρονη κοπέλα , που αρνείται οποιαδήποτε  συμμετοχή  στην αποδιδόμενη "εγκληματική οργάνωση" και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι , χωρίς χρηματική εγγυοδοσία.    
Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις νεαρούς που φέρονται ότι ανήκουν στον αναρχικό χώρο  στις 23 Οκτωβρίου.  Στην κατοχή τους βρέθηκαν 1700 ευρώ που άρπαξαν από το σούπερ- μάρκετ, ένα πιστόλι με 7 φυσίγγια,  τέσσερις  περούκες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές,   βιβλία – φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου και άλλα. 
Άλλος ένας νεαρός, ηλικίας 25 χρονών, αναζητείται ως αρχηγός της ομάδας που συγκροτήθηκε με  σκοπό να διαπράττει ληστείες,   όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: