31/1/12

Η κ. Ρεπούση ετοιμάζεται να ξαναγράψει ιστορία με την Δημοκρατική Αριστερά


Κλείνει τις συνεργασίες της με το ΠΑΣΟΚ η ΔΗΑΡ, η οποία ανακοίνωσε την συνεργασία της με τους «Ελεύθερους Πολίτες», ήτοι τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, τον γνωστό δημοσιογράφο (από τα χρόνια της… Αλλαγής) Μάκη Γιομπαζολιά και τον πρώην βουλευτή Νίκο Γαλανό. Ταυτόχρονα η ΔΗΑΡ που έγινε πλέον … ΔΙΑΡΙ,«συμπληρώνει» τα ψηφοδέλτιά της με τελευταία απόφαση ο γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης (εδώ και χρόνια από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Κουβέλη) να καταλαμβάνει την εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Όσον αφορά την συνεργασία με τους «Ελεύθερους Πολίτες επιτεύχθηκε με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι Β. Οικονόμου, Γιομπαζολιάς και Γαλανός θέλουν να διαδραματίσουν ρόλο στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό μιλάνε για «ανασυγκρότηση του ευρύτερου  δημοκρατικού, προοδευτικού χώρου».
Κατά τα άλλα, χθες το μεσημέρι της Δευτέρας είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού σε εστιατόριο της … γνωστής οδού Βαλαωρίτου.
Μπαίνοντας μέσα, πέφτω πάνω στους γνωστούς  Καθηγητές ….Ηλία Νικολακόπουλο,  Λουκά Τσούκαλη και Φωτεινή Τσαλίκογλου.
Προχώρησα στο βάθος του καταστήματος και βλέπω σ’ ένα μεγάλο τραπέζι να πίνουν μπύρες και να χαχανίζουν ανέμελα ο Γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης,  η του …συνωστισμού της Σμύρνης,  Καθηγήτρια κ. Ρεπούση, ο επίσης Καθηγητής κ. Πανούσης, ο γνωστός από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση Θεόδωρος Μαργαρίτης και κάποιοι άλλοι ….άγνωστοι σ’ εμένα τουλάχιστον.
«Οι δεξιοί ή δεν έχουν πια λεφτά ή δουλεύουν τέτοια ώρα. Μόνο οι κρατικοδιαίτοι της …..Αριστεράς δείχνουν άνετοι!!!», σχολίασε δηκτικά και μάλλον μεγαλόφωνα ένας από τους πελάτες του μαγαζιού την ώρα που αποχωρούσε ο κ. Πανούσης.
Η κα Ρεπούση έμεινε τελευταία…Προφανώς θα κρατούσε τα  πρακτικά της …συνεδρίασης για να γράψει …ιστορία!
Καραμανλής και Γιαννάκου μας φόρεσαν καπέλλο την Ρεπούση και τον Βερέμη. Αυτοί είναι ΠΙΟ μειωμένης εθνικής συνείδησης από Ρεπούση & σία. Αν θέλουν να με κάνουν μήνυση οι Γιαννάκου και κουρασμένος παρακαλώ το google να τους δώσει τα στοιχεία μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: