22/1/12

Αν πειράξουν τον Παπανδρέου θα γίνει μακελειό. Τις θυμάστε τις καρικατούρες που έκαναν δηλώσεις για λογαριασμό του Σαντάμ, του & Καντάφι? Το πασοκικό καθεστώς προτού φύγει, θ' αφήσει καμένη γη


Οργισμένος εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την απόφαση του υπό παραίτηση οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, να διαβιβάσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να εξεταστεί αν πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή για να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων και ο τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, για τα στοιχεία τουελλείμματος του 2009.
«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός, μιλώντας στο Μega, ενώ κατηγόρησε τον κ. Πεπόνη για παραβίαση του Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: