29/3/13

Συνεργάτης του Τσίπρα, πήρε τον Χριστόφια στο λαιμό του

Ο λέκτορας Σπυρίδων Λαπατσιώρας και συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ήταν αυτός που ανέλαβε να βοηθήσει το ΑΚΕΛ και τον πρώην πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια να εκπονήσει σχέδιο εξόδου από την κρίση και τον πήρε στο λαιμό του, αναφέρουν τα «Νέα».

«Ο Σπυρίδων Λαπατσιώρας, λέκτορας το επάγγελμα, που με εντολή Αλέξη ανελίχθηκε προσφάτως σε συντονιστή της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Εργου (ΕΕΚΕ για τους ρέκτες των αρχικών) για την Οικονομία, είναι αυτός ο οποίος ανέλαβε να βοηθήσει το ΑΚΕΛ στην Κύπρο για την εκπόνηση, λέει, ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση», αναφέρει το άρθρο και συνεχίζει: «Διερωτώμαι, γιατί ο συναγωνιστής Αλέξης δεν τον είχε στείλει πακέτο στη Λευκωσία πριν από κανέναν χρόνο, όταν ο πρόεδρος Χριστόφιας έπαιζε την «πινακωτή» με την τρόικα που του ζητούσε να λάβει μέτρα; Διότι αν το είχε κάνει (ο Χριστόφιας, όχι ο Αλέξης), πιθανότατα η Κύπρος να μην αντιμετώπιζε σήμερα αυτή την τραγωδία...

Ρώτησα σχετικά ειδήμονα περί των θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και το απέδωσε στην πιθανότητα ο φωστήρας αυτός να μην μπορούσε -όχι ότι ο πρόεδρος Αλέξης δεν είχε τη διορατικότητα- να προβλέψει τις εξελίξεις στην Κύπρο....

Παιδί μου, ξέρεις τι λένε στο πανεπιστήμιο για περιπτώσεις σαν του Λαπατσιώρα; «Κουβάλα τον προτζέκτορα για να σε κάνω λέκτορα»!

Κακίες. Μη δουν άνθρωπο να προκόβει. Ο εν λόγω Λαπατσιώρας άλλωστε είναι αυτός ο οποίος είχε προτείνει την καταπληκτική ιδέα να δώσει η Ελλάδα βοήθεια στην Κύπρο δύο δισ. ευρώ, ιδέα που υιοθέτησε ασμένως ο πρόεδρος Αλέξης - και περίμεναν πώς και πώς να υλοποιηθεί οι κοντοκουρεμένοι Ρώσοι ολιγάρχες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: