30/10/11

Καθεστωτική δημοσκόπηση από την Καπα Research(ιδιοκτήτης της Υπατία)



Θυμάστε τον κ. Ρουτζούνη , ιδιοκτήτη της Καπα Research η οποία κάνει έρευνες και δημοσκοπήσεις;

Εμείς πάντως τον θυμόμαστε από τότε που έδωσε το πολυτελές ιδιόκτητο ακίνητο του ονόματι “Υπατία” στους λαθρομετανάστες που είχαν εγκαταλείψει τη Νομική.

Τον θυμόμαστε επίσης από μια καταγγελία που πέρασε χωρίς να συζητηθεί του κόμματος του Γ. Δημαρά, Άρμα Πολιτών. Σύμφωνα με την καταγγελία η Περιφέρεια Αττικής πληρώνει κάθε μήνα το ποσό των 63.500 ευρώ για κτίριο στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά που νοικιάζει από τον κ. Ρουτζούνη.

Η Καπα Research λοιπόν δημοσιεύει σήμερα στο ΒΗΜΑ νέο γκάλοπ στο οποίο εκτός των άλλων μας λέει ότι ο λαός θεωρεί καταλληλότερους να ηγηθούν σε μια κυβέρνηση “εθνικής σωτηρίας”, τον Λουκά Παπαδήμο και τον … Αντώνη Σαμαρά.

Από αυτό και μόνο μπορεί να κρίνει κανείς την αντικειμενικότητα της δημοσκόπησης. Αφού απέτυχαν οι πολυποίκιλες πιέσεις προς τον Σαμαρά να συγκυβερνήσει, βάζουν τώρα τον κ. Ρουτζούνη να εκφράσει την …λαική βούληση

Κατά τα άλλα η δημοσκόπηση δίνει τα εξής ποσοστά, χωρίς αναγωγή, τα οποία συμβαδίζουν εντελώς με τις επιθυμίες για συγκυβέρνηση, αφού “ο δικομματισμός δεν τραβάει βρε παιδί μου”.

22,2% στη Ν.Δ.

14,7% στο ΠΑΣΟΚ

ΚΚΕ (9,1% )

ΛΑΟΣ (6,3% )

ΣΥΡΙΖΑ (5,1% )

Δημοκρατική Αριστερά (4,2% )

Οικολόγοι Πράσινοι (3,4% )

Δημοκρατική Συμμαχία (2,6% )

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών (1,8% )

Ναι και αν η γιαγιά μου είχε φτερά θα την κάναμε … αεροπλάνο

Και οι καταλληλότεροι για ….Ζολώτες

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος θεωρούνται οι καταλληλότεροι να ηγηθούν σε μια πιθανή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας΄. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της kapa research οι ερωτώμενοι επιλέγουν σε ποσοστό 9,2% τον Λουκά Παπαδήμο, σε ποσοστό 9% τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ ακολουθούν οι Γιώργος Παπανδρέου 7,8%, Φώτης Κουβέλης 6,7%, Αλέκος Ππαδόπουλος 6,2%, Κώστας Σημίτης 5,1%, Κώστας Καραμανλής 4,8%, Ευάγγελος Βενιζέλος 4.7%, Ανδρέας Λοβέρδος 4,4% και Γιώργος Καρατζαφέρης 3,7%

Δεν υπάρχουν σχόλια: