30/12/14

Τα προσόντα που πρέπει να 'χει ένα τραπεζικό στέλεχος για να προσληφθεί στις "ελληνικές" τράπεζες. Όποιος νόμιζε ότι θα αλλάξει κάτι στην Ελλάδα μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί

Η Σίλβια πληρώνεται 7.000 ευρώ! Πόσοι από εσάς και από εμάς….. παίρνετε τόσα χρήματα για…. το χαμόγελό σας; 
Υπέγραψαν τη συμβασή της άρον άρον με την Εθνική Τράπεζα για τρία χρόνια και με δικαίωμα υπογραφής , όπως λένε οι πηγές. 
Η πρώην τηλεοπτική περσόνα του ΣΚΑΪ, γνωστή από την εκπομπή της «Στην πράξη», με τον αέρα και τη δροσιά της ηλικίας της κάνει τα θεμέλια του ιστορικού κτιρίου της Αιόλου που στεγάζει τη διοίκηση της Εθνικής να τρίζουν. Με τον ίδιο τρόπο που η Σύλβια Κλιμάκη ξεχώρισε γρήγορα στα τηλεοπτικά πλατό, ξεχώρισε και στον μουντό κόσμο της Εθνικής.
Με πτυχίο στα οικονομικά σε τμήμα της ΑΣΟΕΕ, με σπουδές  στο…..Χάρβαρντ (έστω κι αν πρόκειται για κάποιο θερινό μάθημα), γνωρίζοντας κινέζικα και φυσικά το ωραίο παράστημα της παλιάς αθλήτριας της εθνικής πόλο σαγήνευσαν όπως λένε…. αυτές οι πηγές τον ισχυρό άνδρα της Εθνικής, τον διευθύνοντα σύμβουλο Αλέξανδρο Τουρκολιά, που την ξεχώρισε και όπως όλα δείχνουν πόνταρε στις ικανότητές της για να βελτιώσει την εικόνα της τράπεζας κόντρα στις φανερές και κρυφές αμφισβητήσεις στενών του συνεργατών.
Τώρα στην τράπεζα…. επικρατεί ένας πανικός…. και όλοι έχουν ξεχυθεί σε αγώνα δρόμου….. και ανταγωνισμού…. Αλλά η αναμέτρηση μιας δροσερής και σέξι ύπαρξης, ζουμερής και με αναλογίες  με τον πυρήνα των έμπειρων τραπεζικών στελεχών είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σύλβια είναι θύμα… σεξισμού. Όπως λένε ειδησιογραφικά πόρταλ , το ισχυρό της όπλο…. η εμφάνισή της που δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά και παλιότερα δημοσιεύματα της εν λόγω κυρίας με τίτλους του τύπου «Όταν ερωτεύομαι καταστρέφομαι» από την περίοδο που ανήκε στον χώρο των media, είναι ανήκουστα και ανεπίτρεπτα στον συντηρητικό κόσμο των τραπεζών.
ΕΤΑΙΡΙΚΟ δικό της Ι.Χ. και πιστωτική κάρτα
Μισθός 7.000 ευρώ (μεικτά – αν και η ίδια θεωρούσε ότι το ποσό αυτό θα ήταν καθαρό) στην προηγούμενή της δουλειά στην τηλεόραση έπαιρνε 850 ευρώ μικτά. Τα 7 χιλιάρικα τώρα είναι σαν να μιλάμε για μισθό γενικού διευθυντή ή του διευθυντή του κεντρικού καταστήματος με 35 χρόνια υπηρεσίας. Εταιρικό Ι.Χ. 1.600 κυβικών αλλά και πιστωτική κάρτα. 
Λέγεται δε πως πρόσφατα σε μια επίσκεψη στα Γιάννενα ο πανίσχυρος Α. Τουρκολιάς έδειξε την εύνοιά του όταν της πρότεινε να ταξιδέψει μαζί του στην τεθωρακισμένη BMW προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να της δώσει κατευθύνσεις, λένε οι πηγές, οι γλώσσες και τα παπαγαλακια…. Και για να λένε…. κάτι θα ξέρουν αφού όπως λέει και ο λαός όπου υπάρχει καπνός υπήρξε και φωτιά…. Και τι φωτιά εεε……

Δεν υπάρχουν σχόλια: