14/11/14

Λίγα λόγια για τον αποχωρήσαντα Α.Ψυχάρη και ένα βίντεο για τον χρηματιστή αντικαταστάτη του Αλέξανδρο Μωραϊτάκη

Από καιρό φαινόταν ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν "κολλούσε" στο γενικότερο ύφος και επίπεδο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος του ήταν πάντοτε μετρημένος και βασιζόταν σε επιχειρήματα και σε στοιχεία, και όχι σε προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν ο αντίποδας της λαϊκιστικής πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας όπως αυτή εκπροσωπείται από τον Ντινόπουλο, τον Γιακουμάτο και τους ομοϊδεάτες τους. 

Ωστόσο ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο βιογραφικό αυτού του ανθρώπου που είναι αναρτημένο από τον ίδιο στην προσωπική του ιστοσελίδα, διαπιστώνει ότι ο κ. Ψυχάρης διαθέτει μόνο ένα πτυχίο δημοσιογραφίας από αμερικανικό πανεπιστήμιο και κανένα άλλο τυπικό ή ουσιαστικό προσόν. Αυτές οι μάλλον φτωχές σπουδές ωστόσο ήταν αρκετές για να του ανοίξουν τον δρόμο ώστε να υπηρετήσει επί 19 χρόνια στο Διπλωματικό Σώμα (!) και να χρηματίσει πρόξενος της Ελλάδας στο Λονδίνο, στη Λευκωσία, στην Ουάσινγκτον και στο Μόναχο. Αν υποθέσει κανείς ότι το πραγματικό εφόδιο αυτού του ανθρώπου ήταν οι υψηλές γνωριμίες και οι ισχυρές κομματικές διασυνδέσεις της οικογένειάς του(Νονός του είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου και μπαμπάς του ο Σταύρος Ψυχάρης πρόεδρος του ΔΟΛ), θα είναι υπερβολικά καχύποπτος;


Ο ΔΟΛ αποσύρει την εμπιστοσύνη του σε Σαμαρά, ειδικά, και την ΝΔ/ΠΑΣΟΚαρία, γενικά. 
Υπενθυμίζουμε: Όταν ο ΓΑΠ αρνήθηκε την διαμεσολάβηση για δάνειο της Εθνικής προς τον ΔΟΛ, το MEGA άλλαξε πλεύση και ΕΡΙΞΕ την κυβέρνησή του. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: