6/6/13

Ληστείες με άγριο ξύλο σε ηλικιωμένους για λίγα ευρώ!

Έρευνες σε όλη την Εύβοια έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για να εντοπίσει τα ίχνη της Γεωργιανής οικιακής βοηθού που μετέτρεψε σε… σάκο του μποξ τον ηλικιωμένο ο οποίος την προσέλαβε για να τον προσέχει, για να αρπάξει τις οικονομίες του μαζί με τον άγνωστο σύντροφό της!

Η αδίστακτη 40χρονη γυναίκα έβαλε για ύπνο τον ανήμπορο 82χρονο, αλλά είχε άλλα σχέδια. Έβαλε το φίλο της από το παράθυρο μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου στην Κάρυστο και του επιτέθηκαν μαζί χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του το σώμα ενώ ήταν ξαπλωμένος! Όταν τον εξουδετέρωσαν, άρπαξαν από το πορτοφόλι του 700 ευρώ και 15 δολάρια, «σήκωσαν» και ό,τι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Μόλις ο ηλικιωμένος ανέκτησε τις αισθήσεις του, ειδοποίησε την Αστυνομία και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου όπου νοσηλεύεται.

Στην Πάτρα, ένας άλλος ηλικιωμένος δέχθηκε επίθεση από δυο Αφρικανούς ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο. Οι αλλοδαποί τον χτύπησαν αλύπητα και σχεδόν τον… ξεγύμνωσαν για να αδειάσουν τις τσέπες του, μέσα στις οποίες όμως δεν βρήκαν παρά μόνο 20 ευρώ! Ο τραυματισμένος γεροντάκος μεταφέρθηκε από περαστικούς στο νοσοκομείο, όπου διηγήθηκε σε αστυνομικούς την περιπέτειά του. Όμως, οι άγνωστοι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Στη Μεσσηνία, δύο άγνωστοι κακοποιοί επιτέθηκαν μέρα- μεσημέρι σε έναν 90χρονο που βρισκόταν στο χωράφι κοντά στο σπίτι του στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και τον χτύπησαν άγρια για να του αρπάξουν 340 ευρώ που είχε μαζί του. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πύλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: