17/5/13

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναξαν μέσα στην Βουλή "Χάϊλ Χίτλερ" με ενορχηστρωτή τον γελοίο Δραγασάκη!


Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναξαν "Χάϊλ Χίτλερ" σήμερα στην Βουλή για να "ερεθίσουν" τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου όπως αποδεικνύεται και από το οπτικοακουστικό υλικό της Βουλής που ακούγεται η απόλυτη ύβρις από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πρωτοφανές επεισόδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ομολόγησε ότι οι βουλευτές του φώναξαν "Χάϊλ Χίτλερ", αλλά μετά τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου!
Ο δε, αντιπρόεδρος της Βουλής Γ.Δραγασάκης( Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ .ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΕΥΡΕΘH....ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ .Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ...ΝΑΖΙ .ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ.....ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ .ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ .ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ )ζήτησε να έρθει ο φρούραρχος για να σταματήσει να υποβάλλει ερωτήσεις ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Π.Ηλιόπουλος σε μια ενέργεια που έγινε για πρώτη φορά μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974! Διά του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο.
Απαγορεύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προεδρεύων της συνεδρίασης Γ.Δραγασάκης να κάνει ακόμα και ερώτηση ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου! Αποκαλεί "συμμορία" τον Λαϊκό Σύνδεσμο ο Γ.Δραγασάκης (ντροπή για την πολιτική ζωή και το κοινοβούλιο: Ήταν προεδρεύων της Βουλής όχι στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ) και είχε την απαίτηση να μην του απαντήσει (που ο Π.Ηλιόπουλος του απάντησε και ιδιαίτερα κόσμια)...
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι το είπε πρώτα ο βουλευτής της ΧΑ Χρ. Παππάς και στη συνέχεια το φώναξαν και δικοί του βουλευτές. Δηλαδή, και έτσι να έγινε, επιτρέπεται να φωνάζουν να ξεστομίζουν τέτοιες ιστορικές ύβρεις οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην Βουλή; Ντροπή!
Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία κατονομάζει τον βουλευτή που φώναξε το ναζιστικό χαιρετισμό:  «Καταγγέλλουμε τη νέα, βρώμικη συκοφαντική επίθεση όλων των συστημικών μέσων ενημέρωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση «Χάιλ Χίτλερ» ειπώθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Κοντονή Σταύρο. Απαιτούμε από τα παπαγαλάκια του συστήματος, που συσχέτισαν την Χρυσή Αυγή με την συγκεκριμένη φράση να ανακαλέσουν άμεσα, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση».
Είχε προηγηθεί η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του κ. Αλέξη Τσίπρα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κατά την οποία και οι δύο επιτέθηκαν στις πρακτικές και τον λόγο της Χρυσής Αυγής.
Μετά το τέλος της συγκεκριμένης ερώτησης, ήρθε η σειρά του κ. Ηλιόπουλου να υποβάλει την δική του ερώτηση προς τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, αλλά ο βουλευτής προτίμησε να απαντήσει τόσο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και στον υπουργό με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: