28/2/12

Ο Μπουτάρης & οι αλήτες! Ψήφισε Μπουτάρη για να γουστάρεις


Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όπου τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για τον Ηρακλή σε χορό της δημοτικής παράταξης Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη ζητώντας παράλληλα συγγνώμη. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Δεν πρέπει να παίρνουμε μεμονωμένα τις λέξεις. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τους παράγοντες και τους οπαδούς. Ακόμα και μέσα στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που ζητούν από το Δήμο να στηρίξει την προσπάθεια του Ηρακλή για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Αλήτες είναι αυτοί που πλαστογράφησαν έγγραφα και υποβίβασαν τον Ηρακλή».
 
Για το τι συνέβη στο αποκριάτικο πάρτι: 
 
«Με έπιασε ένας οπαδός του Ηρακλή στο χορό από το γιακά και μου ζήτησε να μεσολαβήσει ο Δήμος να επιστρέψει ο Ηρακλής στη μεγάλη κατηγορία. Τα πήρα και εγώ στο κρανίο. Τον έβρισα και τον έδιωξα. Αυτά που είπα δεν ήταν επίσημες δηλώσεις σε ένα καρναβαλιστικό πάρτι».
 
Για τη δήλωση του δεν υπάρχει ομάδα ο Ηρακλής:
 
«Κανένας δεν μπορεί να διαγράψει ή να αγνοήσει την ιστορία του Ηρακλή. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ομάδα Ηρακλής στην επαγγελματική κατηγορία. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα. Το μόνο κοινό που έχει η ομάδα αυτή με εκείνη του Χατζηπαναγή και του Φανάρα είναι το όνομα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Ότι οι οπαδοί του Ηρακλή πρωτοστάτησαν στην παρέλαση και έβριζαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Υπάρχουν κάποιοι θερμοκέφαλοι οπαδοί που ψάχνουν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Είναι θυμωμένοι και ψάχνουν να ξεσπάσουν. Παρόλο που με τις συγνώμες δεν διαγράφονται τα πράγματα, ζητάω συγνώμη. Δεν παίρνω πίσω αυτό που είπα για τους δύο- τρεις αλήτες που έφεραν τον Ηρακλή σε αυτή την κατάσταση. Δεν εννοούσα ούτε τους οπαδούς ούτε τους παίκτες. Ο Δήμος θα είναι στο πλευρό του Ηρακλή εάν στο τιμόνι του υπάρχουν υγιείς παράγοντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: