3/7/13

Αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για τη δήλωση Λαζαρίδη. Χα & Χα, το ζευγαράκι καυγαδίζει

Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε την Τρίτη το απόγευμα η νεολαία του ΠΑΣΟΚ στα όσα είπε νωρίτερα για τον Ανδρέα Παπανδρέου ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και βουλευτής Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο οποίος μιλώντας το πρωί στο Mega είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι και ο Αντώνης Σαμαράς έχει πει αυτά που είπε ο Μάκης Βορίδης για τις ευθύνες των κυβέρνησεων Παπανδρέου.

Ερωτώμενος αν συμφωνεί με την άποψη του Μάκη Βορίδη ότι η ευθύνη για τη σημερινή εικόνα της χώρας είναι του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης απάντησε: «Κοιτάξτε, σε ό,τι αφορά το παρελθόν όλοι έχουμε απόψεις και ο κ. Σαμαράς έχει απόψεις. Αυτό το έχει πει και ο κ. Σαμαράς. Τώρα δεν είναι ώρα να αναδεικνύονται αυτά τα πράγματα. Βέβαια να σας πω και το άλλο: Συνέδριο έχεις και στο συνέδριο δεν μπορούν να πάνε οι άνθρωποι ούτε φιμωμένοι, ούτε λοβοτομημένοι. Θα ακουστούν τέτοια. Πάντως ο κ. Σαμαράς το ξεκαθάρισε δεν είναι ώρα τώρα για διαμάχες για το παρελθόν».

Αυτή η αποστροφή του λόγου του Χρύσανθου Λαζαρίδη προκάλεσε την αντίδραση της Ιπποκράτους, έστω και μέσω της ανακοίνωσης της Νεολαίας η οποία ανέφερε ότι «ως γνήσιο τέκνο του ΚΚΕ Εσωτερικού ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης εξέφρασε τον διαχρονικό μένος του απέναντι στον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ».

«Δεν μας ξαφνιάζει η στάση του κ. Λαζαρίδη. Όπως δεν μας εντυπωσιάζει η σιωπή του για τις δηλώσεις Αλμούνια και τις κυβερνητικές ευθύνες του Κώστα Καραμανλή» υπογράμμισε η νεολαία ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: