17/4/12

Η Heineken αρνείται τη συμμετοχή της ως χορηγού σε κυνομαχίες

 Μια απίστευτη φωτογραφία κάνει το γύρω του διαδικτύου με τις ειδεχθείς κυνομαχίες που λαμβάνουν ακόμα χώρα σε διάφορα σημεία του πλανήτη.Αυτό που παρατήρησε όμως πολύς κόσμος ήταν ότι γύρω από την αρένα που μάχονταν τα ατυχή τετράποδα για να ικανοποιήσουν τη σαδιστική απόλαυση των θεατών υπήρχε πλήθος από σημαίες με το λογότυπο της Heineken. 


Η αμερικανική εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε e-mail Ελληνίδας φιλόζωης και δήλωσε ότι ουδέποτε η Heineken υπήρξε χορηγός σε τέτοιου είδους παράνομες δραστηριότητες που ασκούν βία στα ζώα.

Τόνισε ότι μια τέτοια φωτογραφία και το γεγονός εν γένει δυσφημίζει την εταιρεία και το νομικό τμήμα έχει ήδη κινηθεί για να βρει τρόπο να κατέβει η φωτογραφία από το διαδίκτυο.

Επεσήμανε την επεξεργασία που έχει δεχθεί η εικόνα καθώς το λογότυπο της εταιρίας έχει τοποθετηθεί ανάποδα καθιστώντας τη φωτογραφία ψεύτικη.

Τέλος ευχαρίστησε την Ελληνίδα φιλόζωη που επεσήμανε στην εταιρία την φωτογραφία που την απεικονίζει συμμέτοχη σε τέτοιου είδους βαρβαρότητες και ζήτησε τη δημοσιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας για την πηγή ή το μέρος που αυτή τραβήχτηκε.

Η άμεση ανταπόκριση σε διαμαρτυρία καταναλωτή μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει για τη πασίγνωστη εταιρία ζυθοποιίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: