24/4/12

Βεντέτα Καμμένου με Τατσόπουλο. Η ψυχαγωγία που έλεγα!

Μια νέα κόντρα, σχεδόν από το... πουθενά, «πυροδότησε» η τοποθέτηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ότι «ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!

Επιχειρώντας να κάνει χιούμορ, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος, ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, που κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών, σχολίασε τη δήλωση Καμμένου, ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο στο προφίλ του στο Facebook, με την υποσημείωση: «Θερμά τoν παρακαλώ να το ξανασκεφτεί. Διαισθάνομαι ότι ο Πάνος Καμμένος νεκρός θα είναι εξαιρετικός συνεργάτης»!

Η αντίδραση του κ. Καμμένου, όπως ήταν φυσικό, ήταν άμεση. Πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, τον κ. Τατσόπουλο ως «υβριστή του Κολοκοτρώνη», που τον θέλει όντως νεκρό!

Σε νέα του απάντηση, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε, αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Το να διαπιστώνεις για πολλοστή φορά ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει χιούμορ είναι παραπάνω και από αυτονόητο -σαν να κλέβεις παγκάρι εκκλησίας. Με λύπη μου όμως διαπιστώνω επίσης ότι έχει επιστρατεύσει και στρατιές ηλιθίων, πανέτοιμες να κατακεραυνώσουν όποιον στηλιτεύει τις ανοησίες του. Προφανώς τους στέλνει πρώτα για μικροβιολογική εξέταση και αποκλείει αυτομάτως όσους εντοπιστούν με ύποπτα ιχνοστοιχεία χιούμορ στα ούρα τους. Το να τους μπλοκάρω όλους από τον "τοίχο" μου είναι μάταιο. Οφείλω άλλωστε να φροντίζω και για την ψυχαγωγία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: