21/4/12

Μπάρτσα - Ρεάλ σε ματς δίχως αύριο. Το πιο μεγάλο ματς του πλανήτη!

Ίσως το σημαντικότερο μεταξύ τους ντέρμπι διεξάγεται αυτό το Σάββατο. Δεν είναι τα ονόματα των δύο αντιπάλων, ούτε οι προσωπικές μονομαχίες που καθιστούν ξεχωριστό αυτό το "Clasico", αλλά η βαθμολογική του σημασία. 

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος... Η Μπαρτσελόνα έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα στραβοπατήματα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει μειώσει από τους δέκα βαθμούς στους τέσσερις. 

Πλέον υποδέχεται την μεγάλη της αντίπαλο στο "σπίτι" της, στο "Καμπ Νου" με στόχο τη νίκη για να μειώσει στον έναν βαθμό. 

Φυσικά, όσο και η παράδοση να δίνει προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι με νοοτροπία ενός μονού αγώνα, όπως και στον περσινό τελικό Κυπέλλου που έληξε με τους Μαδριλένους να χαμογελούν. 

Απλώς δεν θέλουν να χάσουν, και εάν τα καταφέρουν θα έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα για τη συνέχεια. Άσχετα με τα όσα είπε ο Καράνκα στη συνέντευξη Τύπου περί πολλών γκολ που θέλει να πετύχει η "βασίλισσα", μάλλον δεν πρέπει να αποτελεί και την πραγματική σκέψη του Ζοζέ Μουρίνιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: