19/8/12

Αιγύπτιοι πίσω από δύο διαρρήξεις στην Ζάκυνθο. Αναμένουμε την ανακοίνωση συμπαράστασης από το σύριζα, κκε


Πήγαν για Σαββατοκύριακο στη Ζάκυνθο και το συνδύασαν με διαρρήξεις, οι τρεις Αιγύπτιοι που συνελήφθησαν με πλήθος χρυσαφικών αξίας 13.000 ευρώ στο νησί και στην Ηλεία. Τα κλοπιμαία προέρχονταν από κλοπές σε δυο σπίτια που είχαν διαπράξει μεταξύ της προηγούμενης Πέμπτης και της περασμένης Δευτέρας.

Οι έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Λαγανά, για τις κλοπές χρυσαφικών αξίας 3.000 ευρώ από το σπίτι μιας 47χρονης στον Παντοκράτορα και αξίας 10.600 ευρώ από το σπίτι μιας 52χρονης στο Λαγοπόδο, τους οδήγησαν στα ίχνη ενός 25χρονου Αιγύπτιου που εντοπίστηκε στο Μαχαιράδο Ζακύνθου με ένα μέρος από τα κλοπιμαία.

Ο Αιγύπτιος ομολόγησε τις δυο διαρρήξεις και αποκάλυψε ότι οι ομοεθνείς συνεργοί του, ένας 28χρονος και ένας 23χρονος, είχαν επιστρέψει στη Νέα Μανωλάδα του Πύργου Ηλείας. Εκεί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Βάρδας και στα σπίτια τους βρέθηκαν τα υπόλοιπα κοσμήματα που είχαν κλαπεί από τα δυο σπίτια, τα οποία επιστράφηκαν στις κατόχους τους. 

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ οι αστυνομικοί του Λαγανά ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: