1/4/15

Σε παράκρουση το συγκρότημα Μπόμπολα-Ψυχάρη. Τα Νέα: “Δάκτυλος” Σαββίδη για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τους μεγαλοοφειλέτες. Και έτσι να ήταν, μπράβο τους, καλύτερα 10εκ. στο ταμείο από μηδέν.

Δάκτυλος Ιβάν Σαββίδη κρύβεται πίσω από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία η κυβέρνηση “μεριμνεί” για τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, σύμφωνα με τον αρθρογράφο της εφημερίδας “Τα Νέα” Γιώργο Παπαχρήστο.
Όπως γράφει σήμερα ο κ. Σαββίδης είχε επιχειρήσει να διαγράψει τα περίπου 20 εκατ. ευρώ των χρεών του ΠΑΟΚ που έκαναν την αρχική οφειλή της ομάδας να φθάνει τα 30 εκατ. ευρώ και επί συγκυβέρνησης Σαμαρά / Βενιζέλου. Όμως η συγκυβέρνηση τότε δεν ικανοποίησε το αίτημα του Σαββίδη.
΄Ωστόσο αργότερα, συνεχίζει το άρθρο, κατάφερε να κάνει κίνηση ματ προσλαμβάνοντας για δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο ενώ παράλληλα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να ανοίξει διαύλους με το ΣΥΡΙΖΑ. Όταν λοιπόν ενημερώθηκε ότι η ρύθμιση Βαλαβάνη αφήνει απέξω τον ΠΑΟΚ κατάφερε, όπως γράφει ο αρθρογράφος να πετύχει το ακατόρθωτο: Να υπογράψει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ο Τσίπρας για να ικανοποιηθεί το “αιτηματάκι” του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: