12/9/12

Πρωτοφανές χαρακτηρίζεται το γεγονός της βίας και όχι ότι γιατρός ζητάει φακελάκι.... Μπορεί τελικά να σας χρειάζεται Χρυσή Αυγή. SOS στα σχόλια του κόσμου

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα της Πάτρας «Αλλαγή», μέλη του κόμματος έδειραν γιατρό του νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος ζήτησε από ασθενή φακελάκι.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα, το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μέρες και σχετική καταγγελία έγινε προφορικά τόσο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγγενείς του ασθενή, ενοχλήθηκαν από την εκβιαστική συμπεριφορά του γιατρού. Ωστόσο, αντί να απευθυνθούν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ή στην Αστυνομία, προτίμησαν να «ενημερώσουν» την «Χρυσή Αυγή». Έτσι χρυσαυγίτες έφτασαν στο Νοσοκομείο, όρμησαν στο γραφείο του γιατρού και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι από το Νοσοκομείο. 


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=222593




  • ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!!!!! | 12/09/2012 11:21

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!!!!!ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!


  • μπραβο!!!!!!!!!! | 12/09/2012 11:19
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!

  • xx | 12/09/2012 11:17
    επιτέλους ο νόμος και η τάξη να επιστρέψουν σ αυτόν τον τόπο

    χχχ | 12/09/2012 11:16
    όπου δεν λειτουργεί το κράτος.................. κύριε παυλόπουλε, μπράβο στην χρυσή αυγή. την επόμενη φορά θα έχουνε και την δική μου ψήφο εάν δείρουνε και κανέναν μέσα στην βουλή ακόμα καλύτερα.

    ΛΑΜΠΡΟΣ | 12/09/2012 11:15
    ΤΕΛΕΙΟ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ!!!

    Aυτο δεν ειναι | 12/09/2012 11:27
    ΔΕν ειναι ειδηση ειναι απαντηση στις προσευχες μας...και ΠΡΙΝ βγουν ΟΙ ΒΙΑΙΟΛΟΓΟΙ ρωτω ,,ΠΟΙΟΣ θα ΤΟΝ αΓΓΙΖΕ ΑΠΟ τους ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ???? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ??

    Νικος | 12/09/2012 11:25
    Δεν τους ειχα ψηφισει, αλλα τωρα κερδισαν και τη δικη μου ψηφο.

    ΓΙΩΡΓΟΣ -ΡΑΦΗΝΑ | 12/09/2012 11:25
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΧΣ | 12/09/2012 11:23
    Επιτελους, αν και ειμαι εναντιον καθε μορφης ρατσισμου και εθνικισμου συγχαρητήρια γι αυτη την ενεργεια Δεν μπορουν καποιοι να εκβιαζουν αυτους που βρισκονται σε αναγκη και να κερδοσκοπουν τοσα χρονια ανενοχλητοι Αφου οι αρχες κοιτανε το δικο τους βολεμα (και τσεπη) και κανουν την παπια ας αναλαβει καποιος αλλος Αφου κανεις δεν του πηρε την αδεια του κυριου, ΜΠΡΑΒΟ στη Χρυση Αυγη που τον εβαλε στη θεση του

    Πολύ καλά του κάνανε!!! | 12/09/2012 11:23
    Nα αγιάσει το χέρι τους!!! Ποιος ξέρει πόσα φακελάκια έχει πάρει τόσα χρόνια αυτός ο γιατρός ποιος ξέρει πόσο ανθρώπινο πόνο έχει εκμεταλευτεί το λ@μόγιο!!!

    Στελέ | 12/09/2012 11:23
    "Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας απο μέλη της Χρυσής Αυγής". Αυτό είναι ο ορισμός του τρολλαρίσματος, γιατί ξέρουμε ΌΛΟΙ πως ο ξυλοδαρμός του αλήτη που ζητούσε φακελάκι είναι καταπληκτική είδηση. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

    ΚΛ | 12/09/2012 11:22
    Kαι μετα δεν τους αρεσει η χρυση αυγη.Την επομενη μονον ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!!

    Προφήτης | 12/09/2012 11:21
    "Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής. " Ωραία δημοσιογραφία ,ΕΥΓΕ!! Έλα όμως που ο μέσος πολίτης λέει "ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ" !!!! Τι ποινές θα επιβληθούν στον "γιατρό" ? Η καλύτερη μορφή σεβασμού είναι ο φόβος με δεδομένο ότι κάποιοι "γιατροί" λειτουργούν σαν κοινοί κακοποιοί και εκβιαστές. Όσο το κράτος και τα όργανα του δεν κάνουν ουσιαστικά τη δουλειά τους ,τα φαινόμενα αυτά θα επαναλαμβάνονται με τη σύμφωνη γνώμη του κόσμου. Προσωπικά ,χωρίς να είμαι Χ.Α, θα έδερνα τον "γιατρό" διότι α)δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και τις ΕΔΕ και β)έχω τον άνθρωπο μου όμηρο του "γιατρού"...

    Τόλης, Γερμανία | 12/09/2012 11:34
    Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα. Για να χειρουργήσουν τον αδελφό μου, που όπως αργότερα αποδείχτηκε η επέμβαση ήταν άσκοπη και η εγχείρηση συντόμεψε το τέλος του, του ζήτησαν 3.000 ευρώ! Όταν πήγα και τον είδα στο Νοσοκομείο ......, μού είπε στις έντονες διαμαρτυρίες μου: αδελφέ, έτσι είναι εδώ, βλέπεις και τους άλλους δύο δίπλα μου, κι αυτοί την ίδια ταρήφα πλήρωασαν και οι άλλοι που έφυγαν κι αυτοί που θάρθουν αύριο/μεθαύριο. Ξύλο λοιπόν, που βγήκε από τον Παράδεισο! Σας στέλνω από τη Γερμανία βρεγμένες σανιδες και βέργιες από κρανιά. Και έπεται συνέχεια με του ΔΥ και τα λοιπά λομόγια που έχουν ξεπουπουλιάσει τους Έλληνες πολίτες χωρίς ίχνος ντροπής κάνονας και τους μάγκες στην πιάτσια. Νέα ήθη και έθιμα, μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη ...

    Περιστατικό εκβιασμού είναι... όχι βίας | 12/09/2012 11:34
    Περιστατικό εκβιασμού είναι, όχι βίας! Ας μην ζητούσε φακελάκι ο απατεώνας ο γιατρός και δεν θα έτρωγε το ξύλο!!!!!!! Πόσοι γιατροί έχουν πάρει φακελάκια, πόσα εκατομμύρια αφορολόγητα, πόσες βιλάρες και αμαξάρες έχουν ... και ποτέ κανείς γιατρός δεν έχει τιμωρηθεί!!! Ε λοιπόν πολύ καλά του κάνανε!!!!!!!

    χχχ | 12/09/2012 11:33
    giorgos γιατί τόσα χρόνια που δεν υπήρχε η χρυσή αυγή και υπήρχανε καταγγελίες χρημαστισμού στις αρμόδιες αρχές, υπήρχε καμία λύση στο θέμα οδηγήθηκε κανένας στην δικαιοσύνη έγινε προσαγωγή του χρηματιζόμενου στο αστυνομικό τμήμα? για όλους αυτούς τους λόγους επειδή σε κανένα επίπεδο δεν λειτουργούσε ο κρατικός μηχανισμός κατά της διαφθοράς για αυτό όλοι λέμε μπράβο στην χρυσή αυγή. κάνουνε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε και εμείς

    NIKOS | 12/09/2012 11:32
    ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙ[ΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΗΡΘΕ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 20% ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

    ^#^$#^$^&&E$$ | 12/09/2012 11:28
    Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ LARGE, EXTRA LARGE ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

    ΣΠΥΡΟΣ | 12/09/2012 11:27
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ;;;ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;;ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ;;;;ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ;;;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ;;;;ΤΙΜΩΤΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ;;;ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!

    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ! | 12/09/2012 11:40
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ!

    ΒΛΕΠΩ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ | 12/09/2012 11:40
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΡΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΡΙΞΕ ΜΑΠΕΣ Η ΧΑ  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑΙ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΙΑ , Η ΕΛΒΕΤΙΑ , ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ , ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ , ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ , ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ , ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ .ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΘΙ. Ε ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.

    Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος... | 12/09/2012 11:39
    Καιρός ήταν να πέσουν και μερικές φάπες.

    sPiKe | 12/09/2012 11:38
    +1 ΧΣ. Όταν το σύστημα είναι διαφθερμένο, και μένουν ατιμώρητα κάθε λογής μεγαλό-λαμόγια, χρόνια τώρα - ο λαός βρίσκει τρόπο να 'διορθώσει' το σφάλμα/αδικία. Σ'αυτό το περιστατικό είμαι 100% με τη ΧΑ που δεν κώλωσε στο όνομα/ιδιότητα του γιατρού. Για να δούμε τώρα, θα ξαναζητήσει φακελάκι την επόμενη φορά? Ελπίζω μόνο να είναι διαστραυρωμένο αυτό και να μην δέρνουν 'αδιακρίτως' (πχ. έχω μια προσωπική αντιδικία με το γιατρό, και φωνάζω τη ΧΑ λέγοντας ότι 'μου ζητάει φακελάκι').

    Μαζι σας για μια Ελλάδα νέα | 12/09/2012 11:38
    ενα κράτος μαφίας ενα κράτος που ο δυνατός και μάλιστα ο σπουδαγμένος βολεμένος το παίζει νταβατζής. Εμ βόλεμα εμ νταβατζής. Μπράβο στο θάρρος και στην δύναμη της ΧΑ. Μαζι σας για μια Ελλάδα νέα.

    Καλλιπολίτης | 12/09/2012 11:36
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κύριε με το άρθρο....του ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ''...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ...ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ....

    ΕΡΕΒΟΣ | 12/09/2012 11:48
    Σωστή κινηση αλλα λαθος αρχη ,πρωτα λοβερδο ,παπανδρεου ,βενιζελο και μετα διαμαντοπουλου ,παπακωνσταντινου , σαμαρα τραγακη ,τσιπρα ,δουρου,κουβελη κτλ! Εαν επικεντρωθουν στη κοινωνικη δικαιοσυνη και οχι στην αντιποιηση αρχης ΜΠΡΑΒΟ!!! Καντε τοπι στο ξυλο κατι λαμογια εφοριακους, διευθυντες κλινικων, διευθυντες ΙΚΑ κατι λεβεντες δημοσιογραφους τυπου καψη οχι μονο ψηφο θα αλυσοδεθώ στα καγκελα της βουλης για εσας!!! Η αδρανεια του κρατους απαιτει κοινωνικη εγρηγορση , εαν κινειστε μεσα στα πλαισια της νομιμοτητας δεν προκειται να σας αγγιξει κανενας! Παντα με μια προυποθεση κανεις ΔΕΝ ειναι υπερανω του νομου

    GIORGOS | 12/09/2012 11:47
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΘΛΙΑ ΕΡΠΕΤΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΛΥΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

    μονο το ξυλο μετραει.... | 12/09/2012 11:46
    ..εχετε κανει ποτε καταγγελια για χρηματισμο γιατρου;;;....ε τοτε θα μαθετε οτι εχει απιστευτη γραφειοκρατεια, δικες χασιμο χρονου και χρηματων απο το θυμα....και τελικα ο γιατρος δεν παθαινει τιποτα....

    kleopatra | 12/09/2012 11:45
    Μπράβο στα παιδιά, πολύ καλά του έκαναν ! Η νομοτυπία σε τέτοιες περιπτώσεις είναι εντελώς αναποτελεσματική. Προφανώς το να πιαστεί επ αυτοφόρω θα πείραζε τον γιατρό πολύ λιγότερο από να φάει ένα γερό χέρι ξύλο. Γι αυτό ψηφίσαμε και στηρίζουμε Χ.Α.

    Δημητρης | 12/09/2012 11:42
    πολυ καλα του κανανε. να κανανε καταγγελια, και???? τι θα εβγαινε??? τιμωρηθηκε ποτε κανεις??? εχουν κανει την ανθρωπινη ζωη εμποριο σουπερ μαρκετ... επιτελους να μπει μια ταξη σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται γραικυλισταν

    Φακελάκια τι είναι αυτό? | 12/09/2012 11:42
    Δεν υπάρχουν φακελάκια στην Ελλάδα, οι Έλληνες γιατροί είναι λειτουργοί της υγείας, είναι κορυφαίοι στον κόσμο, ξεχειλίζουν από ανθρωπιά και συμπόνια , δεν κάνουν πλασματικές υπερωρίες, δεν παίρνουν υλικά από τα νοσοκομεία, δεν έχουν πολυτελείς βίλες και μαύρο χρήμα. Απόδειξη αυτών είναι το ότι δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ κανένας.

    ΜΙΚ | 12/09/2012 11:41
    Αν γινόταν κάτι τέτοιο σε δημόσιο νοσοκομείο φασιστικών χωρών όπως της Γερμανίας και της Αγγλίας, οι γιατροί θα στέλνονταν κατ' ευθείαν στον εισαγγελέα και θα χάνανε οριστικά την άδεια άσκησης επαγγέλματος. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. Εδώ, όμως υπάρχουν περιθώρια: άντε 2-3 μήνες αργία, άντε μια έφεση, άντε και "μην το ξανακάνεις", άντε και το ξεχάσαμε και φτου από την αρχή. Αυτή είναι η δημοκρατία μας. Κατά τα άλλα έχουμε προχωρήσει και σε "διαρθωτικές" αλλαγές. Δεν χρειαζόμαστε "διαρθρωτικές" αλλά ΕΞΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Και φαίνεται πως η ΧΑ τις ανέλαβε.

    Stamatis | 12/09/2012 11:41
    Na γιασουν τα χερια τους.  Να ακολουθησουν οι προδοτες και εραστες των Λαθρομεταναστων παρακαλω...

    ΚΩΣΤΑΣ | 12/09/2012 11:41
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ... ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ... ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

    Δημήτρης | 12/09/2012 11:41
    Α!!! Και να μην ξεχάσω... την επόμενη φορά που θα ταλαιπωρηθώ σε ουρά του δημοσίου ή δεν θα βρω ραντεβού στο ΙΚΑ ή δεν θα με εξυπηρετήσει "'οπως θέλω" ένας δημόσιος υπάλληλος ή δεν θα γουστάρω την φάτσα του αρκεί να φωνάξω την ΧΑ. Ξύλο σε όλους και έτσι θα φτάξει το μπουρδελοσύστημα που έχουμε φτιάξει σε αυτό το κράτος Μπανανία που ζούμε.

    Καλλιπολίτης | 12/09/2012 11:53
    Όλοι οι "Αγανακτισμένοι" του Συντάγματος δεν έλεγαν ξύλο και κρεμάλες τους πολιτικούς πέρσι;Αυτο δεν θέλατε;Μόνο η Χρυσή Αυγή δίνει....εκτός απο το ξύλο εχει πραγματικό λόγο υπέρ του Έλληνα πολίτη....Χίλια Μπράβο στη Χρυσή Αυγή!

    ΔΤ | 12/09/2012 11:53
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!



    cnt | 12/09/2012 11:52
    @ΚΩΣΤΑΣ Για τον ίδιο λόγο που όταν ζητήσει κάποιος από εσένα μπαξίσι θα του το δώσεις, για τον ίδο λόγο που όταν κάποιοι λεχρίτες κλείνουν τους δρόμους καθόμαστε και τους κοιτάμε, για τον ίδιο λόγο που όταν καταγγέλεις κάτι στις αρχές σου λένε ωχ καϋμένε που να τρέχουμε τώρα, για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς δεν κάνει κανείς από τους παρισταμένους τίποτα. Αν ωστόσο βρίσκεις ενδιαφέρουσα την πρωτοβουλία που προτείνεις, δοκίμασε την, αν νικήσεις θα σε υποστηρίξω, αν χάσεις θα υποστηρίξω τους άλλους.


    ιδιδωτικος υπαλληλος φορολογουμενος | 12/09/2012 11:50
    τι ειδους εισαγωγη αρθρτου είναι αυτή "Δεν εχουν τελος τα περιστατικά βίας" !!! Αυτό σας ενοχλεί, η βία? Δεν σας ενοχλεί η ατελείωτη διαφθορα της χώρας και συγκεκριμένα η αλητεία των γιατρών που εκμεταλλεύονται την βασικότερη ανθρώπινη ανάγκη για ίαση της ασθένειας? Μπράβο στην ΧΑ, έχουμε και στην Αθήνα μπόλικους τέτοιους γιατρους. Δυστυχώς μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει προκειμένου να σεβαστεί ο ένας τον άλλον σε αυτή την χώρα. Η άμεση αυτοδικεία. Αφού το κράτος το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να κλέβει από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους...

    ΠΕΤΡΟΣ | 12/09/2012 11:50
    Δεν τους ειχα ψηφισει, αλλα τωρα κερδισαν και τη δικη μου ψηφο.

    ξυλο | 12/09/2012 11:50
    Επιτελους εγινε αυτο που φωναζα 25 χρονια γιατρος στην Ελλαδα.Ξυλο μετα μουσικης σε νοσοκομεια,εφοριες,πολεοδομιες,τελωνεια και αλλες σφηκοκοφωλιες.Μπραβο στην Χρυση Αυγη.Ακομα μια ψηφος.Αν και το χρεος μου το εκανα πριν φυγω απο την Ελλαδα δερνοντας ενα τομαρι διευθυντη μου..


    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ | 12/09/2012 12:04
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ........

    EΛΛΗΝΑΣ | 12/09/2012 11:59
    Θα το κατδικασουν συσσωμα ολα τα κομματα και παπαριες, αλλα αφου οποιον δημοσιο υπαλληλο πιεσατε να κλεβει ή να χαιδευει ανηλικα ή να εκβιαζει για φακελακι, τον επαναφερατε μετα απο κατι αστεια προστιμα ε τι να σου κανει κι αλλος φωναζει την χρυση αυγη και το τελειωνει. Για αυτο Ελληνες πολιτικοι ειστε 2 φορες καταστροφη για τον τοπο. Θα μας κανετε να νοσταλγισουμε την Ακροδεξια, εκει ξεπεσαμε.

    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ | 12/09/2012 11:57
    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ ΑΜΠΕΛΙ.

    @David | 12/09/2012 11:28 | 12/09/2012 11:56
    Επειδή είσαι και τυπικός: τα μέλη της Χρ. Αυγής φέρεται να έδειραν γιατρό

    @σπουδαστη | 12/09/2012 11:55
    Σπουδαστάκο, άντε αγορι μου στο τραπεζάκι της σχολής σου, (όποτε πατάς στη σχολή βέβαια), κόλλα καμία αφίσα, πιές και το φραπέ απο το πλαστικό, ρίξε και ένα κουρεμα/ξύρισμα αν βρεις χρόνο μπας και σε κοιτάξει καμια κοπελα και βρεις και συ την χαρα σου, μαθαμε τωρα ολοι μεγαλοκαρχαριες και νεοναζι, ψηφιζεις κιολας, τρομαρα σου. Και κοιτα να τελειωσεις τη σχολή μετά το 2024, να γλυτωσεις το φανταριλίκι τότε ως 35άρης. Είδαμε και την εξωκοινοβουλευτικη αριστερά πως επιβάλλει τα 'δίκια της'. Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΧΑ | 12/09/2012 11:55
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΡΧΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ

    Καλά να πάθει ο γιατρός, αφού δεν υπάρχει κράτος! | 12/09/2012 12:18
    Nα αγιάσει το χέρι τους!!!!!!! Ποιος ξέρει πόσα φακελάκια έχει πάρει τόσα χρόνια αυτός ο γιατρός ποιος ξέρει πόσο ανθρώπινο πόνο έχει εκμεταλευτεί το λ@μόγιο!!! Και είναι περιστατικό εκβιασμού, όχι βίας!!!!! Ας μην ζητούσε φακελάκι ο απατεώνας ο γιατρός και δεν θα έτρωγε το ξύλο!!!!!!! Πόσοι γιατροί έχουν πάρει φακελάκια, πόσα εκατομμύρια αφορολόγητα, πόσες βιλάρες και αμαξάρες έχουν ... και ποτέ κανείς γιατρός δεν έχει τιμωρηθεί!!! Ε λοιπόν πολύ καλά του κάνανε!!!!!!!

    444 | 12/09/2012 12:17
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ?ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ.

    Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ | 12/09/2012 12:12
    - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΩΝ..ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΩΝ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ... ΩΣ ΡΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ .-

    tommy | 12/09/2012 12:08
    Πάρα πολύ καλά έκαναν οι συγγενείς του ασθενή και - προφανώς - οι κύριοι που επισκέφθηκαν τον γιατρό... Με καταγγελίες δεν βγαίνει τίποτα γιατί το σύστημα είναι διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι... Ενώ τώρα με το ξυλοφόρτωμα αν θέλει ο γιατρός ας μην τον προσέξει τον ασθενή... Οι αλητήριοι που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και θησαυρίζουν μέσω αυτού δεν αξίζουν καμμία λύπηση... Άξιος του ξύλου που έφαγε ο γιατρός... Ελπίζω να πάρουν το μήνυμα και άλλοι συνάδελφοι του...

    THEODOROS | 12/09/2012 12:07
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ..........

    Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, αλλά... | 12/09/2012 12:28
    δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί τους για αυτό που έκαναν! Αντί να συμμαζευτούν λίγο οι γιατροί και να καταλάβουν ότι ο κόσμος πεινάει, αυτοί το χαβά τους, φακελάκι με το ζόρι! Και απόλυση θέλει, παράνομη συναλλαγή δεν είναι? Θα το δήλωνε στην εφορία το φακελάκι? Να πάει σπίτι του να παίζει τον γιατρό με την γυναίκα του το π@π@ρι. Βγάλτε το όνομα του και κυνηγήστε τον, μόνο έτσι θα σταματήσει η αλητεία!

    Κυνικος | 12/09/2012 12:27
    ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ! «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος»

    Kostas | 12/09/2012 12:24
    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ | 12/09/2012 12:23
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.... ΩΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!

    ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ! | 12/09/2012 12:22
    Aν και δεν ειμαι χρυσαυγιτης, ουτε προκειται να τους ψηφισω,δεν μπορω να πω οτι ενοχληθηκα,το αντιθετο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: