10/2/10

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ troktiko: "Ζήτηση εργασίας στην Ολλανδία"


"Εδώ και καιρό ψάχνω μέσω Internet να βρω μια δουλειά στην Ολλανδία, μιας και διάφοροι λόγοι αναγκάζουν εμένα και την οικογένειά μου να σηκωθούμε να φύγουμε από την Ελλάδα. Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτε παρανομίες ή κάτι παρόμοιο. Πολύ απλά δεν ανεχόμαστε άλλο την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Δεν ανεχόμαστε να ξεμένουμε από λεφτά πριν καν τελειώσει ο μήνας (χωρίς βέβαια να κάνουμε σπατάλες), δεν ανεχόμαστε...
να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προσθέσουμε λίγα χρήματα παραπάνω στη εισόδημά μας, δεν ανεχόμαστε να δίνουμε λεφτά στο κράτος εδώ και τόσα χρόνια και τα λεφτά να μην πιάνουν τόπο, δεν ανεχόμαστε να φοβόμαστε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, δεν ανεχόμαστε την ατιμωρησία βουλευτών, πολιτικών, επιχειρηματιών, μεγαλοστελεχών κλπ και πολύ περισσότερο δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία και την υποτίμηση της νοημοσύνης μας από μερικά (αρκετά μάλλον) λαμόγια που στηρίζονται στο γεγονός ότι οι απλοί πολίτες αδυνατούν να τα βάλουν μαζί τους.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) στα 30 μου και με ένα μωρό παιδί θα πρέπει να αναζητήσω καλύτερη μεταχείριση (όχι τύχη) από κάποια άλλη χώρα που αποδεδειγμένα προσφέρει πολύ περισσότερα στους πολίτες της. Δεν με νοιάζει αν και εκεί θα περνάω δύσκολα οικονομικά, αρκεί να ξέρω πως το παιδί μου θα τύχει καλύτερης εκπαίδευσης, θα ζει σε καλύτερο περιβάλλον κλπ κλπ. Για να μην σας κουράζω, έψαξα πολύ μέχρι να καταλήξω στην Ολλανδία και αυτή είναι η τελική απόφαση. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι πάμε στην Ολλανδία χωρίς να μας περιμένει κάτι εκεί (πλην 2-3 γνωστών) , χωρίς κάποια δουλειά, δηλαδή τα παρατάμε όλα ως έχουν πίσω και κάνουμε μια νέα αρχή.

Μιας και το blog σας το διαβάζει πάρα πολύς κόσμος (και εκτός Ελλάδας), θα ήθελα μέσα από εδώ να ζητήσω κάποια δουλειά στην Ολλανδία (οποιαδήποτε δουλειά και σε οποιαδήποτε πόλη). Αν λοιπόν κάποιος Έλληνας της Ολλανδίας διαβάζει και τυχαίνει να θέλει να προσλάβει κάποιο άτομο στη δουλειά του, ή αν γνωρίζει κάποιον άλλον που να χρειάζεται προσωπικό, ας στείλει e-mail στο daimon_lake_ios@yahoo.com για να έρθουμε σε επαφή. Από ξένες γλώσσες μιλάω πολύ καλά μόνο Αγγλικά και αυτή την περίοδο κάνω μαθήματα στην Ολλανδική γλώσσα. Τα υπόλοιπα αφού επικοινωνήσουμε.

Α, και για να προλάβω πιθανές απαντήσεις όσων κατακρίνουν αυτή την απόφαση και πουν ότι τα παρατάω και δεν αγωνίζομαι για κάτι καλύτερο κλπ κλπ (επειδή θα υπάρξουν και αυτοί), η απάντησή μου είναι απλή και ξεκάθαρη: "ΒΑΡΕΘΗΚΑ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: