2/2/10

Η "Ελευθεροτυπία" πουλάει...ηθική - Το θράσος μιας εφημερίδας


Από πότε η "Ελευθεροτυπία" κάνει μαθήματα ηθικής; Εντάξει το star ξέρουμε τι παίζει και τι θα παρακολουθήσουμε. Δεν φοράει μάσκα ο Μαλέλης. Αυτός είναι. Παίζει τον ρόλο του στην δουλειά και μπορεί να διαχωρίζει τις πολιτικές του θέσεις σε άλλα ΜΜΕ. Θεμιτό. Το star έχει βάλει μπροστά το life style και είναι η επίσημη ...τράπεζα που δίνει προβολή στους επώνυμους(δάνεια)αλλά όταν κάνεις το λάθος σου παίρνει σε πλειστηριασμό την εγγύηση που έδωσες(χωρισμοί, λάθη, γκάφες). Οι επώνυμοι ξέρουν με τι έχουν να κάνουν και άρα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους και να μην δίνουν δικαιώματα.

Πάμε τώρα στην "Ελευθεροτυπία". Η εφημερίδα λειτουργεί σαν τοκογλύφος που σου δίνει και καλά...


τις δημοκρατικές της θέσεις αλλά σου παίρνει τα μυαλά με την συγκάλυψη και την τοποθέτηση που κάνει σε πολύ σκληρά θέματα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Πολιτική, οικονομία, σκάνδαλα. Τι είναι πιο σοβαρό άραγε; Σήμερα στην πρώτη σελίδα έχει άρθρο του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΙΣΟΒΙΤΗ Αλέξανδρου Γιωτόπουλου που μας μιλάει για την...παιδεία και την γνώση στις φυλακές. Ο κολλητός της Μάνιας Τεγοπούλου. Αντί να μας περάσει το μήνυμα κάποιου που μπήκε μέσα για κάποιο άλλο οικονομικό έγκλημα μας περνάει τις θέσεις ενός αμετανόητου μέλους της
17Ν. Και πουλάει ηθική ποια εφημερίδα; Αυτή που η εκδότρια της Μάνια Τεγοπούλου έχει συλληφθεί μεθυσμένη να χτυπάει αστυνομικό(έτσι ειπώθηκε από τα ΜΜΕ) και η υπόθεση της παρότι είναι αυτόφωρο έχει αναβληθεί επειδή(προσέξτε) οι μάρτυρες κατηγορίας δεν προσήλθαν στην δίκη!!!

Ρε άντε να χαθείτε όλοι σας που θα μας πουλήσετε ηθική και δημοκρατία μέσα από τις φυλλάδες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: