17/2/10

Ιδού το έγγραφο που υπέγραψε ο εφοριακός που αυτοκτόνησε - Απάλλαξε τον Κουρή για 50 εκ. ευρώ πρόστιμο. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕ


ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ 2(!!!) ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Ιδού το έγγραφο που υπέγραψε ο εφοριακός Αθανάσιος Ρέππας που αποσπάστηκε για αυτή την έρευνα και έβγαλε "καθαρά" τα εικονικά τιμολόγια του Κουρή και του ALTER!!!
Χθες το βράδυ ο εφοριακός αυτοκτόνησε αφού έπεσε από το μπαλκόνι του στην Ανάβυσσο. Σε λίγες ημέρες θα έπρεπε να καταθέσει στον εισαγγελέα για το τεράστιο σκάνδαλο και τις...

αντιφατικές εκθέσεις που έκαναν οι ελεγκτές μεταξύ τους και από το πρόστιμο των 50 εκ. ευρώ πήγαμε στην ολική απαλλαγή του Κουρή και του καναλιού.

Μιλάμε για ένα ασύλληπτο σκάνδαλο που έγινε το 2008 και μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη.

Για την αυτοκτονία του εφοριακού μήπως υπάρχει ηθική αυτουργία;

κ.Παπακωσταντίνου, κ.Τέντε και κ.Καστανίδη τον λόγο πρέπει επιτέλους να έχουν οι αρχές και τα αρμόδια όργανα!!!

Είναι ντροπή αυτό που έγινε και η συγκάλυψη που επιχειρήθηκε. Υπήρξε καταγγελία βουλευτή και το κάνατε γαργάρα.

Είναι οι άνθρωποι που σήμερα συγκάλυψαν και απέκρυψαν την αυτοκτονία ενός εφοριακού που είχε βγάλει "λάδι" την υπόθεση του Γιώργου Κουρή με τα εικονικά τιμολόγια.

Αυτοί είναι οι "φαρισαίοι" της δημοσιογραφίας. Το alter που θέλει να λέγεται ενημερωτικό κάνει επιλεκτική ενημέρωση όπως και τα άλλα κανάλια. Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος λένε με τον Τράγκα "Φως σε όλα" και την ώρα που λέμε για την οικονομία του τόπου αποκρύπτουν τον σκάνδαλο με τα 50εκ. ευρώ πρόστιμο του καναλιού ALTER! Το χέρι βοηθείας στο κανάλι έδωσε η Ν.Δ. και γιαυτό είχε τέτοια αντιμετώπιση από το κανάλι.

Η Όλγα Τρέμη και το κανάλι του Κυριακού σιώπησαν και ...


μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι η διαπλοκή είναι συνυφασμένη με τα δελτία τους. Δεν είναι το θέμα να παίζουν ότι εμείς θέλουμε αλλά ότι είναι είδηση! Όταν αυτοκτόνησε η Ρουμπίνη Σταθέα δεν υπήρχε κανάλι που να μην το είχε βγάλει πρώτο θέμα και φώναζαν όλοι μαζί.

Μόνο ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου και το Κανάλι 9 έπαιξαν το θέμα! Τι κατάντια για όλο τον τόπο είναι τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ. Δεν θα σταματήσουμε αν δεν τους "αποδομήσουμε" όλους μαζί.

Χθες αυτοκτόνησε ένας εφοριακός επειδή του ασκήθηκαν πιέσεις για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων. Ούτε ο εισαγγελέας δεν έχει ασκήσει μια ποινική δίωξη από το 2003 και μετά.

κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: