12/7/09

Ο Μάκης εναντίον blogs και όποιος αντέξει...


Όποιος αντέξει. Ο Μάκης που απειλεί με μηνύσεις τα blogs ή το καθεστώς που έχει παρασύρει τα ΜΜΕ και αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές όλων των προυχόντων;
Μάκη η μάχη είναι άνιση. Ξέρεις καλά πόσο έχεις χάσει από τότε που τα έβαλες με τα blogs. Είπαμε να σε αφήσουμε. Αλλά ξεκίνησες πάλι επειδή πήρες αέρα με το κλείσιμο του blog του Παπαγιάννη.
Ο Μάκης δεν άντεξε την κριτική. Δεν άντεξε να μην είναι πρώτος. Δεν αντέχει όχι την ανωνυμία που δήθεν προβάλει μπροστά αλλά ότι τον περνάνε κάτι τιποτένιοι... αγράμματοι του πανεπιστημίου. Ο ίδιος δεν τελείωσε κανένα πανεπιστήμιο. Θεωρητικός είναι και τίποτα άλλο. Δεν περίμενε ότι θα έτρωγε τέτοιο στραπάτσο.
Πλέον βγαίνουν και ...

για τον άσπυλο Μάκη όλα στην φόρα. Και δεν μπορεί κανείς να πει γιατί τα βάζουμε με τον Μάκη.
1). Πρώτον γιατί προκαλεί και μας βρίζει και

2). Γιατί ο άνθρωπος είναι δημόσιο πρόσωπο και όπως κρίνει θα κριθεί.

Μέχρι τώρα ουδέποτε μας έχει απαντήσει μέσω του portal του σε οποιαδήποτε καταγγελία του κάναμε. Θέλει να κάνει μηνύσεις λες και θα μας κάνει ...ντα.

Ξεχνάς πόσες καταδικαστικές αποφάσεις έχεις; Ξεχνάς ότι όταν πήγαν και σε συνέλαβαν στο τμήμα με την υπόθεση Κούγια χάλασες τον κόσμο για να βγεις; Εμείς τουλάχιστον δεν θα έχουμε μέσον και θα καθίσουμε μέσα μέχρι να γίνει το αυτόφωρο. Αν βέβαια βγάλεις ποτέ άκρη. Λέμε σε περίπτωση που η google σε βοηθήσει. Αλλά εκεί δεν είναι ...χαφιέδες Μάκη. Πρέπει να τους υποδείξεις και την συκοφαντία. Εσύ τι θα τους πεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: