14/7/09

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε απόψε στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ταυτοποίηση των ανώνυμων καρτοκινητών.

Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ι.Σκουλάς τάχθηκε ευθέως κατά του νομοσχεδίου. «Δείχνετε μία σπουδή για να διαχειριστείτε επικοινωνιακά την επιτυχία της εξάρθρωσης της συμμορίας της υπόθεσης Παναγόπουλου και να εκμεταλλευτείτε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα αντιγράφοντας την ατζέντα του ΛΑΟΣ», τόνισε ο κ. Σκουλάς υπογραμμίζοντας ότι «ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ θα κάνει τη διαβούλευση την οποία δεν έκανε η κυβέρνηση με τις ανεξάρτητες αρχές».

Ο εισηγητής του ΚΚΕ κ. Ι. Γκιόκας τόνισε ότι στο όνομα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, εισάγεται ένα νομοθέτημα πολύ επικίνδυνο για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα: «Τόσο το νομοσχέδιο, όσο και οι τροπολογίες για τις κάμερες και την τράπεζα DNA είναι ένας κρίκος στη διαμόρφωση ενός καθεστώτος κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών».

«Επανέρχονται από την πίσω πόρτα οι μηχανισμοί φακελώματος», υπογράμμισε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθ. Λεβέντης, που επέμεινε ότι οι εγκληματίες θα βρουν τρόπους να προφυλαχθούν, την ίδια ώρα που το κράτος αυξάνει τις δυνατότητές του να φακελώνει τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: