29/7/09

Ο ...Άγιος Ψυχάρης κάνει επίθεση στον Γεωργιάδη για την προσωπική του ζωή - Ο πρώην διοικητής θα μας πει και για την δική του;



Μέχρι εκεί έφθασε το "Βήμα". Επειδή κάποιος διαφωνεί με τις απόψεις περί γυναικών - ιερέων
στην Ορθόδοξη εκκλησία μπαίνει στα προσωπικά του και τον μέμφεται με ειρωνικό τρόπο. Ο ...Θεός-Ψυχάρης αποφάσισε ότι οι γυναίκες πρέπει να παίρνουν το σχήμα κάτι που ούτε οι απόστολοι το είχαν πει (και όχι λόγω συνθηκών) αλλά ούτε και οι σύγχρονοι πατέρες της εκκλησίας. Ο ...Άγιος αυτός άνθρωπος Σταύρος Ψυχάρης μπορεί να θέλει να κάνει καμιά θυγατέρα του ιερέα και να έχει το κόλλημα! Διαβάστε τι λέει για τον Άδωνι Γεωργιάδη που μπορεί να διαφωνεί κανείς σε όλα μαζί του αλλά το τι κάννει στην προσωπική του ζωή είναι γούστο του και καπέλο του. Δεν μας λες και εσύ ρε Ψυχάρη που είσαι τόσο ...σύγχρονος τι κάνεις , με τι κοιμάσαι εντός ή εκτός γάμου; Για να δούμε τον διοικητή του Αγίου Όρους.

Λέει:

"Δεν υπάρχει περίπτωση να υποδεχτούμε γυναίκες ιερείς στην Εκκλησία της Ελλάδος, απεφάνθη (ως καθ΄ ύλην αρμόδιος;) ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αδ. Γεωργιάδης, τονίζοντας (με θαυμασμό θα έλεγα) ότι αυτό είναι παραπάνω από λογικό, καθώς η Ορθόδοξη Εκκλησία παραδοσιακά ήταν, είναι και θα είναι συντηρητική. Πόσο όμως συντηρητική; Υποθέτω όσο βολεύει τον Αδωνι. Δηλαδή τόσο όσο, ακόμη κι αν αρνείται στις γυναίκες το δικαίωμα της ισότητας με τους άνδρες, να επιτρέπει στον βουλευτή να συζεί εκτός γάμου, επί σειράν ετών, με την κυρία Ευγενία Μανωλίδου, όσο κι αν κάτι τέτοιο δεν συνάδει προς τις (συντηρητικές) αρχές της Ορθοδοξίας. (Εκτός αν με τον πρόσφατο γάμο του ζεύγους το «αδίκημα» παρεγράφη, καθώς η Εκκλησία εκτός από συντηρητική είναι και φιλεύσπλαχνη...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: