18/7/09

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έκανε μήνυση με την βοήθεια της κυβέρνησης και του Δένδια - Εργαζόταν στην γραμματεία τύπου και η σύζυγος στην ΕΥΠ

Ο άνθρωπος που θέλει να κλείσει το troktiko και έκανε μήνυση για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από δημοσιογράφο!

Ο Βασίλης Παπαδρόσος πληρωνόταν από την γενική γραμματεία τύπου και η σύζυγος του είναι στην ΕΥΠ! Αυτός ο άνθρωπος διευθύνει ένα κανάλι που είναι σε Γερμανικά χέρια!!! Δείτε το δελτίο του ALPHA και να χαίρεστε όλοι τον δ/ντη του σταθμού. Κρατικοδίαιτος στην γραμματεία τύπου με σύζυγο σε ευαίσθητη θέση του δημοσίου τομέα. Το...
κυριότερο είναι ότι ο Παπαδρόσος είναι άνθρωπος των Γερμανών που πήραν το κανάλι στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος του RTL που μπροστά τους κάθεται σούζα.
Τον έφερε ο Κοντομηνάς στον σταθμό τον ευεργέτησε και αυτός τον πούλησε σε μια νύχτα! Όχι επειδή πήγε με τους Γερμανούς αλλά για την συμπεριφορά του που κατήγγειλαν άλλωστε και οι δημοσιογράφοι του ALPHA. Κακούργημα σημαίνει και δόλος. Και εσύ δεν μας δοκίμασες να δεις αν έχουμε δόλο. Δεν ζήτησες να κατέβει η ενοχλητική(για σένα) ανάρτηση.
Δεν είμαστε κανενός Παπαδρόσο. Και το ξέρεις γιατί αν ήμασταν θα κάναμε πίσω. Όσο και να θέλει ο Νίκος Δένδιας θα γυρίσει σε βάρος του η ιστορία με τα blog. Και αν πιέζει τον κόσμο να κάνει μήνυση δεν αλλάζει κάτι. Ξέρετε πόσες μηνύσεις έχουν οι δημοσιογράφοι; Εμείς οι φουκαράδες δεν έχουμε ακόμα τίποτα. Και δεν το εκλαμβάνουμε ως αδυναμία ότι δεν κάνουν μήνυση, απλά όποιος θίγεται δεν τον αφήνουμε παραπονεμένο(αν το μάθουμε βέβαια)

Μην σας κάνει εντύπωση που μόνο δημοσιογράφοι τα έχουν μαζί μας. Χαλάμε την πιάτσα. Ο Βασίλης Παπαδρόσος (δ/ντης ειδήσεων του ALPHA) πήγε ο ίδιος λες και είναι ο διοικητής της ΕΥΠ να καταθέσει μήνυση επειδή αναφέραμε ότι η σύζυγος του(χωρίς όνομα και δεν λέγεται Παπαδρόσου)εργάζεται στην ΕΥΠ και ηθικά είναι ασυμβίβαστο για δ/ντη καναλιού.

Ισχυρίζεται ότι πρέπει να γίνει άρση απορρήτου επειδή η...κατασκοπεία και η αποκάλυψη πρακτόρων είναι κακούργημα. Μπα, μπα , μπα τι έχουμε εδώ;

Η σύζυγος σας κ.Παπαδρόσε δεν είναι πολύ επώνυμη για να είναι ...μυστική πράκτωρ 007; Γεμάτο είναι το διαδίκτυο από φωτογραφίες της. Και θέλετε να μάθει ο κόσμος και το άλλο; Δεν είναι στον επιχειρησιακό τομέα της ΕΥΠ αλλά κάτι σαν γραμματειακή υποστήριξη-γραφείο τύπου. Δεν είναι δηλαδή και τόσο μυστικό πράκτωρ. Και αν ήταν δεν θα την γνωρίζαμε.

Όλο το επιχείρημα του Παπαδρόσου καταρρίπτεται από το παρελθόν της συζύγου του που μόνο μυστικό δεν είναι. Πρώτα εργαζόταν σε κανάλι μετά έγινε επώνυμη με άλλη πνευματική εργασία και μετά μπήκε στην ΕΥΠ. Δεν είναι δηλαδή από τα ...γεννοφάσκια της στην ΕΥΠ.

Πράκτορες της ΕΥΠ έχουν αποκαλυφθεί με ονόματα από τον Β.Λαμπρόπουλο στο 'Βήμα' και το "Πρώτο Θέμα" για την υπόθεση των Πακιστανών και είτε δεν ασκήθηκε δίωξη είτε αθωώθηκαν! Και εκεί δεν ήταν αστείο. Μιλούσαν με ονόματα για πράκτορες και όχι για υπαλλήλους.

Μήπως να θυμηθούμε τον χορό που κάνει η ΕΥΠ στα τραπέζια και τις εκλογές; Τόσο μυστικοί είναι αυτοί οι πράκτορες;

Ξέρετε τι ενοχλεί τον Παπαδρόσο; Όχι βέβαια ότι γράψαμε για την σύζυγο του την οποία ούτε που κατονομάσαμε παρότι είναι πασίγνωστη αλλά ότι το troktiko του ασκεί κριτική.

Τάχθηκε με τους Γερμανούς και με απαράδεκτη συμπεριφορά που καταγγέλθηκε απέλυσε γνωστούς δημοσιογράφους από το κανάλι. Μόνο ...δήμιο δεν τον χαρακτήρισε ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο Παπαδρόσος είναι ο άνθρωπος που πάει σε μια νύχτα να εξαφανίσει την Ρίτσα Μπιζόγλη, που έγραφε τον Χρήστο Βασιλόπουλου που συμπεριφέρθηκε σκαιότατα στον Γιώργο Αυτιά(ρωτήστε τον). Όλα αυτά τα γράφαμε αλλά δεν στοιχειοθετούν κατηγορία ούτε για δυσφήμηση. Είναι αληθινά. Τώρα λοιπόν άνοιξε τα ...ντοσιέ του να δει αν έχουμε παραβεί το νόμο "ΠΡΆΚΤΩΡ θου-βου"!!!

Δεν μένουμε σε αυτά. Αποφάσισε να κάνει μήνυση και ας την προχωρήσει. Όπως όμως θα προχωρήσουμε και εμείς.
Ήθελες αντάρτικο κ.Παπαδρόσε; Θα το έχεις. Με σεβασμό. Πάνω από όλα στην γυναίκα σου. Εμείς την σεβόμαστε γιαυτό δεν βάλαμε όνομα. Τα άλλα θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.

Την πάτησες Παπαδρόσο. Νόμιζες ότι θα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Όχι εδώ είμαστε. Να πληρώσουμε για την αλήθεια που γράψαμε. Αν ήταν συκοφαντία θα ζητούσαμε συγνώμη. Όπως αν ζητούσες να κατέβει η ανάρτηση με ένα απλό e-mail πάλι θα το κάναμε. Τόσο μυστική είναι η σύζυγος που δεν ζήτησες ακόμα να κατέβει η ανάρτηση; Άρα για άλλους λόγους το κάνεις.

Θα τραβιέσαι για καιρό στα δικαστήρια και είναι ψυχική φθορά. Όχι για εμάς γιατί εμείς ξέρουμε τι κάνουμε και που πατάμε. Για σένα όμως θα είναι. Δεν συνήθισες στους υπονόμους....
troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: