6/11/15

ΤΑΣΙΑ, ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ

Εδώ και χρόνια ο ελληνικός λαός αποχαυνώνεται και τα εθνικά αντανακλαστικά του εξουδετερώνονται από την πολύ αποτελεσματική, ποικιλόμορφη και συστηματική προπαγάνδα που επιχειρεί να αλλοιώσει την εθνολογική σύνθεσή του μέσω της μαζικής εισροής μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και της εγκατάστασής τους σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Η μάζα των μουσουλμάνων μεταναστών (που περνά στην Ελλάδα με την ενεργό συνδρομή Τούρκων δουλεμπόρων και έναντι αδράς αμοιβής) είναι πλέον τόσο μεγάλη ώστε η ελληνική Πολιτεία να εκβιάζεται ηθικά για τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα και ίσως στο εγγύς μέλλον για τη χορήγηση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων - μια ολέθρια κίνηση που αν κάποτε γίνει θα τελειώσει την Ελλάδα έτσι όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. 

Η διάβρωση του έθνους μας από την άτυπη μουσουλμανική εισβολή προχωρά διαρκώς αλλά με τόσο μικρά και φαινομενικά αθώα βήματα ώστε να μην προκαλεί αντίδραση. Η μέθοδος με την οποία προπαγανδίζεται η πολυπολιτισμικότητα στην Ελλάδα (αλλά και διεθνώς) είναι ταυτόχρονα ύπουλη και γλοιώδης. Τα αφανή εξωθεσμικά κέντρα αποφάσεων που επιμένουν να καθορίζουν τελείως δικτατορικά το μέλλον μας και που ελέγχουν απόλυτα τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς, επέβαλαν πριν λίγο καιρό την αντικατάσταση του όρου "λαθρομετανάστες" με τον όρο... "παράτυποι μετανάστες" και τώρα με τον όρο "πρόσφυγες". Μάλιστα στα σχετικά ρεπορτάζ που περιγράφουν την άφιξη καθημερινά χιλιάδων τέτοιων εισβολέων στη χώρα μας, γίνεται λόγος για την τυπική σύλληψή τους από το Λιμενικό επειδή "στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων"!  

Στην πραγματικότητα όμως οι ελληνικές αρχές δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για την ανάσχεση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης αφού δεν είχαν ποτέ σοβαρή μεταναστευτική πολιτική. Παίζουν απλώς τον ρόλο του τροχονόμου στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο, και κατόπιν τον ρόλο του ξενοδόχου: παραλαμβάνουν τους λαθρομετανάστες από τους δουλέμπορους μεσοπέλαγα ή στις ακτές των νησιών μας, τους εξασφαλίζουν τροφή και στέγη, και τους προωθούν στην Αθήνα χωρίς να γνωρίζουν ούτε καν τα πραγματικά τους ονόματα, ούτε βέβαια αν πρόκειται για εξτρεμιστικά στοιχεία. Κατά μία έννοια δηλαδή το ελληνικό κράτος βοηθάει τους Τούρκους δουλέμπορους να θησαυρίζουν, και δεν είναι ίσως τυχαίο ότι ποτέ δεν έχουμε ακούσει να έχει επιβληθεί εξοντωτική ποινή σε κάποιο απ' αυτά τα καθάρματα που έχουν συλληφθεί. Επίσης κανείς δεν μας λέει πού θα μεταφερθούν και πού θα καταλήξουν όλα αυτά τα πλήθη των λαθρομεταναστών και αν θα φύγουν ποτέ από την Ελλάδα ή θα εγκατασταθούν εδώ μόνιμα απαιτώντας αργότερα και πολιτικά δικαιώματα μέσω των ΜΚΟ και διεθνών οργανισμών. 

Πριν λίγο καιρό είδα σε ρεπορτάζ μεγάλου ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού το θέμα μιας μουσουλμάνας εφήβου η οποία αγωνίζεται σε ομάδα μπάσκετ της Αθήνας φορώντας... μαντήλα και ολόσωμη φόρμα μέχρι τον αστράγαλο. Το ρεπορτάζ εκθείαζε μάλιστα αυτό το θλιβερό θέαμα μεσαιωνικής οπισθοδρόμησης και προσβολής της γυναικείας αξιοπρέπειας ως εξαιρετικό παράδειγμα... "ανοχής στη διαφορετικότητα"! Μάλιστα οι συμπαίκτριες της συγκεκριμένης άτυχης κοπέλας (η οποία δήλωσε φυσικά στον τηλεοπτικό φακό ότι περίπου απολαμβάνει (!) το ντύσιμο που της επιβάλλει η στυγνή θεοκρατία) φωτογραφήθηκαν στο παρκέ φορώντας όλες μαντήλα για να δηλώσουν τη συμπαράσταση και εκτίμησή τους στη φίλη τους! Δηλαδή ό,τι πιο σκοταδιστικό και κιτς έχει να παρουσιάσει σήμερα το φονταμενταλιστικό Ισλάμ πλασάρεται στα ελληνόπουλα ως αποδεκτή και απολύτως φυσιολογική ιδιαιτερότητα η οποία μάλιστα έχει και πολύ γούστο! Για να εμπεδώσουμε μάλιστα και το πόσο ωραίο είναι το Ισλάμ υπάρχουν και τηλεοπτικά σήριαλ όπου τονίζεται η ηθική ακεραιότητα και η αγνότητα της πίστης των μουσουλμάνων σε αντίθεση με τα έκλυτα ήθη των χριστιανών. Και όλο αυτό το γελοίο πολυπολιτισμικό παραλήρημα βαπτίζεται πρόοδος... 

Δεν ξέρω με τι θα πρέπει να εξοργιστεί κανείς περισσότερο: με την ηλιθιότητα και ανεπάρκεια των δασκάλων και των γονιών που έχουν αφήσει τα παιδιά τους έρμαια στην πιο χοντροκομμένη προπαγάνδα ξένων σκοτεινών κέντρων, ή με την αηδιαστική προθυμία των ελληνικών ΜΜΕ να παίξουν (έναντι ποιου ανταλλάγματος άραγε;) το παιχνίδι των διεθνιστών για αλλοίωση της εθνικής συνείδησης και ταυτότητας των ευρωπαϊκών χριστιανικών λαών; Όσοι θεωρούν ότι οι μεγάλοι ιστορικοί κύκλοι επαναλαμβάνονται, διαπιστώνουν τώρα ότι όπως η πανίσχυρη ρωμαϊκή αυτοκρατορία καταστράφηκε τον 5ο αιώνα μ.Χ. από τις λεγόμενες "μεγάλες μεταναστεύσεις", έτσι και τώρα η χριστιανική Ευρώπη απειλείται με καταστροφή από το ακατάσχετο κύμα λαθρομετανάστευσης των μουσουλμανικών πληθυσμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: