3/11/15

Καλή μας τύχη Αλέξη!

Την ώρα που η απόφαση της κυβέρνησης να τοποθετήσει τις πρώην καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ ως γραμματείς στα δικαστήρια, συνεχίζει να προκαλεί ερωτηματικά και αντιδράσεις, με νέα απόφασή του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, "ανοίγει" 165 νέες θέσεις μερικής απασχόλησης για την καθαριότητα των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων!" 

Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα μοιάζει να μην έχει συναίσθηση της πραγματικότητας. Το πλοίο έχει χτυπήσει στα βράχια και μπάζει νερά και στη γέφυρα αναβαθμίζουν τις καθαρίστριες σε γραμματείς και στη θέση τους προσλαμβάνουν άλλες. Οι άλλες ανταποκρίνονται ευχαρίστως για 300-400 ευρώ το τετράωρο καθώς με τα ίδια χρήματα εκτός χρειάζεται να εργάζονται διπλάσιο χρόνο, αν είναι τυχερές και βρουν μια θέση εργασίας. 

Εν τω μεταξύ η οικονομία τελεί υπό φορολογική εξόντωση. Ο αγώνας γίνεται για να μείνουν οι τράπεζες ανοιχτές και προβλέπεται να έχουν άδεια ταμεία. Η προϊούσα κατάρρευση της οικονομίας στο τέλος θα συμπαρασύρει και τις καθαρίστριες και το σύνολο των αμειβομένων από τον κρατικό κορβανά. Πρώτα όμως θα έχει διαλύσει ολοκληρωτικά τον ιδιωτικό τομέα. 

Το τι ακριβώς συμβαίνει στην υπόλοιπη οικονομία εκτός των στατιστικών στοιχείων που δημοσιεύονται με καθυστέρηση μερικών μηνών μέχρι να συλλεγούν και να επεξεργαστούν, ενίοτε το αποτυπώνουν οι προσωπικές ιστορίες.                               

        Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑΣ , ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ  ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑ! 

             Οταν η αυθαδεια γινεται αποδεκτη ως δικαιωμα,η αυθαιρεσια μπερδευεται με την ελευθερια και η ατιμωρησια ενθαρρυνει την παρανομια,ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ! Καθολου λοιπον τυχαια,το εθνικο και κοινωνικο εκκρεμες επιλεγει την παραλογη και καταστροφικη πορεια προς τα ακρα,παρακαμπτοντας τις θεσεις της λογικης και της ισορροπιας,χειροκροτωντας και ευελπιστωντας για μια θεσουλα στον ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ -ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: