16/9/15

Αλέξη και ξερό ψωμί ψηφιζουν στην ΕΕ

Ο Αλέξης ειναι αυτη την στιγμή ο καλύτερος πελάτης και συνεργάτης των Γερμανών και των υπολοίπων στην ΕΕ. Μετα το ξεπαστρεμα των σαλεμένων αριστερών αμοιβαίων και την φυγή τους για το τσίρκο του Λαφαζανη, ο ανεπαγγελτος καταληψίας αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνομιλητή τους.   

Παρομοίως μαζι με τους Λαφαζανςιους και άλλους αριςτερους αρουραίους οι Ευρωπαιοι βλέπουν τα λαμογια και τους γραφικούς τςαρλατανους της Παλαιολιθικής ΝΔ και βγάζουν φλύκταινες.  

Ουτε στα πιο τρέλα όνειρα του Σόιμπλε και των υπολοίπων της ΕΕ δεν έπαιζε τοσο ευνοϊκό σενάριο να βρουν το τέλειο φερέφωνο για την εφαρμογή των πολιτικων τους. Θυμάστε τι έλεγε ο Μ. Σουλτς πριν ακομη ανακοινωθεί το έκτρωμα της συγκυβέρνησης των τΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ? προέτρεπε τον ανεπάγγελτο σαχλαμάρα να συμπράξει με το Ποτάμι και να απεμπολήσει τους τσαρλατάνους των συνιστωσών. Με καθυστέρηση 7 μηνών το πλάνο τωρα θα πραγματοποιηθεί.   

Αλέξη και ξερό ψωμί, θα του δώσουν και μια μειωση του χρέους αφου τέτοιο Νενεκο δεν πίστευαν οτι θα βρουν ποτε.ουτε στα πιο τρελά τους ονειρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: