2/7/10

ΚΑΤ΄ ΑΛΛΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ


"Θέλω να προχωρήσω στην παρακάτω καταγγελία γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο. Ο πατέρας μου είναι ιδιοκτήτης χορηγού εταιρίας του ΠΑΟΚ και έτσι έχω πληροφόρηση εκ των έσω για το τί γίνεται μέσα στην ομάδα.

Στην παρούσα επιστολή θα αναφέρω μόνο ένα δείγμα ...
για το τι γίνεται μέσα στην ομάδα. Όμως αν συνεχίσει η συγκάλυψη της όλης κατάστασης από τους δημοσιογράφους της ομάδας μας, λυπούμε αλλά θα προχωρήσω και σε επόμενες επιστολές γνωστοποιώντας και άλλα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, είναι απλήρωτος από τον μήνα Φεβρουάριο και έχει ζητήσει επανειλημμένως συνάντηση με τον Ζαγοράκη για να μιλήσουν για τις οφειλές προς το πρόσωπο του. Ο Ζαγοράκης όμως προσπαθεί να αποφύγει αυτή την δυσάρεστη, έχοντας βέβαια στο μυαλό του να την φορτώσει στον επόμενο, καθώς στο μυαλό του υπάρχει η σκέψη της αποχώρησης.

Σε συζητήσεις που είχε ο Μουσλίμοβιτς με τον Βρύζα, του γνωστοποιήθηκαν τα παρακάτω ενδεχόμενα:
1. Φέρνεις πρόταση στην ομάδα και μέσω αυτής παίρνεις τις οφειλές σου.
2. Υπογράφεις νέο 2ετές συμβόλαιο με τις ίδιες αποδοχές, χάνοντας όμως τα οφειλόμενα.

Ο Μουσλίμοβιτς το δεύτερο ενδεχόμενο δεν το συζητάει, ωστόσο και το πρώτο είναι ανέφικτο γιατί καμία ομάδα δεν πρόκειται να δώσει λεφτά για να τον αγοράσει και επιπλέον να καλύψει τις ετήσιες αποδοχές του.

Στο μυαλό του βέβαια υπάρχει και η περίπτωση προσφυγής ωστόσο δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το βήμα γιατί έχει δεθεί και αγαπήσει την ομάδα.

Τέρμα η συγκάλυψη για το καλό της ομάδας…"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_5270.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: