7/9/09

Μηνύματα αναγνωστών(troktiko) και κράξιμο στην ΝΕΤ για το MKD


Ολη η Ευρώπη θα βλέπει το mkd κι εμείς κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας! Το πλαίσιο μπήκε μόνο στην ΝΕΤ κι όχι σε ολόκληρο το δίκτυο αναμετάδοσης! Κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας με το να μην βλέπουμε εμείς αυτό που βλέπουν όλοι οι άλλοι...

Η λύση δεν ήταν να κλείσουμε εμείς τα μάτια μας αλλά να ΄καταλάβουν οι διοργανωτές το λάθος τους!
------------------------
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ MKD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ?ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΜΕ ΜΑΥΡΟ Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΣΚΝΟΘΕΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
------------------------
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ???
Γιατί δεν αποχώρησαν?

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΙΑ.?


------------------------

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦς ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΠΓΔΜ.Ο ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ) ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ Κ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ''ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ'' ΤΗΣ ΠΓΔΜ.ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ Κ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ Π! ΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΑΣ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΤΙΣ ΕΥΘΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..
------------------------



TO mayrisan to MKD !!!asprisan!!
------------------------

ΠΆΡΤΕ ΌΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 2106066000 και πείτε απλΑ: ΑΙΣΧΟΣ ,τίποτα άλλο.....δεν χρειάζεται να πείτε κάτι άλλο
------------------------

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΤ ΣΒΕΙΝΕΙ ΤΟ MKD ΣΤΟ ΣΚΟΡ??? ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ??? ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ?? ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ! ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ!!

------------------------

Σκοπιανοί... Το μπάσκετ σας είναι ακόμα πιο αξιοθρήνητο κι από την Ιστορία σας...


------------------------



Δεν καταλαβαίνω, και τι έγινε που η ΕΡΤ έβαλε μάυρο στο σημειο του σκορ που λέει MKD;
Το πρόβλημα είναι αν το βλέπουν οι Έλληνες ή όλος ο υπόλοιπος κόσμος;

------------------------

Ρε χαζοί είστε;;; ΤΟ MKD είναι η επίσημη συντομογραφία της FYROM, αναγνωρισμένη από τη ΔΟΕ και από όλους τους διεθνείς οργανισμούς, αθλητικούς και μη. Χρησιμοποιείται από τότε που έγινε ανεξάρτητη η χώρα και δεν είναι καν αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Αντε από δω, γίνατε όλοι Ελληναράδες. Με κάτι τέτοιες υπερβολές χάνονται τα δίκια...

------------------------

Αφου ΜΚD χρησιμοποιουν παντου. Στους ολυμπιακους αγωνες, στα αυτοκινητα τους παντου...Τωρα εμεις βαλαμε μαυρο για να μην σοκαριστουμε;; Ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι...
------------------------

Μα είναι δυνατόν να βάζει μαύρο η ΝΕΤ στο όνομα MKD για τα Σκόπια.Αυτή έιναι η επίσημη αντίδραση της Κυβέρνησης...μόνο εμείς που βλέπουμε ελληνική τηλεόραση να 'κρύβουμε' με μαύρο τις διπλωματικές μας αποτυχίες και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη μα διαβάζει MACEDONIA αίσχος αυτά πετύχαμε τόσα χρόνια!
------------------------



To θέμα δεν είναι να μην δούμε στην Ελλάδα το MDC αλλά να μην το βλέπουν στο εξωτερικό
------------------------



Den tous arese to xrwma kai pleon panw ap ta arxika MKD exei ASPRO!!!! LOL malakies!!!

------------------------

nai kala ok to ekripse h net alla fenete se olo ton upolipo planiti
------------------------

Δεν είναι μόνο το πανώ. Οπως βλεπέι κανείς και στην φώτο η ΝΕΤ έχει βαφτίσει τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜKD. aaa όπωσ βέπω τώρα έχει "μαυρίσει το ΜKD και μετά μαε έφταιγε το αεροπλάνο.
------------------------

χαρισμά σας το μπάσκετ η Εθνική σας (των Αθηνών λέω). Προτιμούσα να μην γινει ο αγώνας και η ελλάδα να εφευγε μετα τους εθνικούς υμνους και να δημιουργούσε ζητημα. Ακου να ανεφερουν τους σκοπιανους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Λίγη τσιπα, λίγο φιλοτιμο, λίγη λεβεντιά δεν έχουμε. Ντροπή. Η Μακεδονία είναι ελληνική. Τάμαθες Καραμανλή πάνω που είσε (ο σχωρεμένος). Κάποιοι ελληνες παιζουν με κάποιους Μακεδονες και τους νικάμε. Δάκρισε οσο θες εκεί πάνω. Κανείς δεν θα σε δεί. Τα ΚΡΑΤÎ! �ΚΑ κανάλια δείχνουν ΜΑΚ - GR .
Α ρε καταντια...
------------------------


εβαλαν μαυρο στο MKD οι καφροι της κρατικης τηλεορασης
Η επισημη δικαιολογια που τους δοθηκε για το MKD λενε ειναι οτι χρησιμοποπιηθηκε στους ΟΑ του πεκινο
Καφριλα
------------------------


i net tora evale mavro sto onoma pou leei to score gia tin fyrom.

------------------------
parakoloutho live ton agona skopia ellada kai sxetika me tin anagrafi MKD sto scoreboard, pros timin tis i net to kalipse me mavro box....sxetika me to proigoumeno sxolio gia tin anagrafi.
------------------------
sto pinaka tou skor ta arxika MKD eksafanistikan!!! Teleia lysi sto provlima katw apo to pataki....
------------------------

Sthn ert kripsane to onoma ton skopion p egrafe MKD me ena mavro kutaki.
arga to skeftikan ala pali kala.

------------------------


Αυτη τη στιγμή το MKD ΕΊΝΑΙ ΣΒΗΣΜΈΝΟ βλέπετε!
------------------------

Ε ΡΕ ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΡΑΒΑΝ..... ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (Ναι ντε ελληνικη) ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ.

troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: