16/9/09

"Όργια στη Ναυτική Βάση των Βριλησσίων παραδέχεται ο αντιδήμαρχος"



"Σε μια αφοπλιστική ομολογία του ο αντιδήμαρχος Βριλησσίων κ. Κώστας Παπασπηλίου κατέθεσε τις προσωπικές του μαρτυρίες για την ασυδοσία και τα αίσχη που επικρατούν στη Ναυτική Βάση, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ δημοτών, παρά τη φύλαξη του χώρου, έπειτα κι από τις...


πρόσφατες εργασίες ανακαίνισης του πάρκου.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, η μαρτυρία του κ. Παπασπηλίου για ερωτικές συνευρέσεις νεαρών κατά τις νυχτερινές ώρες προκάλεσε το ζωηρό μειδίασμα του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος παρευρέθη στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 14/9/09 και ο αντιδήμαρχος συνέχισε τη μαρτυρία του κάνοντας λόγο ακόμη και για απόπειρα δολοφονίας αδέσποτου ζώου από νεαρούς στη λίμνη του πάρκου.

Ο κ. Παπασπηλίου επεσήμανε πως η ίδια κατάσταση επικρατεί κατά τις νυχτερινές ώρες και στο ΤΥΠΕΤ, παραδεχόμενος πως η φύλαξη δεν είναι αποτελεσματική τελικώς.

Στις δυσάρεστες αυτές για το μέσο δημότη διαπιστώσεις ήρθε να προσθέσει και ο πρόεδρος του συμβουλίου κ. Βουγιουκλάκης τη δική του εμπειρία, όταν έγινε στόχος νεαρού "μπογιατζή" στη Ναυτική Βάση έπειτα από παρατήρηση που του έκανε για τους βανδαλισμούς "

vrilissiaki.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: