7/9/09

Την ώρα που η Ελλάδα παίζει μπάσκετ με κάποια "Μακεδονία"



Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

Δείτε ποια είναι η "καούρα" της Μπακογιάννη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Η υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 18.00 τον Βοτανικό και θα μιλήσει σε κομματικά στελέχη της περιοχής.
«…Πιστεύουμε στην...




ωριμότητα του κόσμου. Πιστεύουμε ότι ο λαός που μας παρακολουθεί και ιδιαίτερα οι Νεοδημοκράτες, που αναμφισβήτητα έχουν στενοχωρηθεί μαζί μας, που έχουν οργιστεί, που έχουν παράπονα μαζί μας, αυτοί οι Νεοδημοκράτες θα βάλουν το χέρι στην καρδιά και θα συγκρίνουν. Και θα συγκρίνουν μια κυβέρνηση που με όλες τις αδυναμίες της, τους κοιτάζει στα μάτια, δεν κρέμεται από τις καρέκλες, κατεβαίνει σε εκλογές και λέει ευθέως στον ελληνικό λαό: Αυτά μπορούμε να κάνουμε και έτσι θα τα κάνουμε, με τη γλώσσα της αλήθειας και της ευθύνης. Και θα συγκρίνει με ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο, επιτρέψτε μου να πω,-τώρα πέντε ημέρες είμαι στις τηλεοράσεις και συνομιλώ μαζί τους,-είναι απίστευτο ότι νιώθεις πως ο χρόνος για εκείνους έχει σταματήσει στο χθες, ότι δεν υπάρχει κανένας διάλογος ουσίας. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, δεν υπάρχει καμία πρόταση. Να μας πουν βρε αδελφέ: δεν μας αρέσει η δικιά σας πρόταση, γιατί εμείς θα εξοικονομήσουμε τα χρήματα με αυτόν τον τρόπο, να το κουβεντιάσουμε. Να δει και ο ελληνικός λαός τι είναι καλύτερα. Δεν υπάρχει τίποτα όμως ..»

«Έχω πει από την αρχή και φαντάζομαι θα με έχετε παρακολουθήσει, ότι ο Κώστας ο Καραμανλής δεν έχει θέμα μέσα στη Νέα Δημοκρατία και δεν υπάρχει και κανείς να τον αμφισβητήσει. Σε ό,τι με αφορά το έχω ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και ξέρετε, το εννοώ κιόλας..»

«..Ο ελληνικός λαός είδε χθες τον Καραμανλή και θα σας πω κάτι. Πέρυσι στην Έκθεση όταν, φύγαμε από τη Θεσσαλονίκη ένιωθα ότι δεν είχαμε περάσει τις εξετάσεις. Φέτος φύγαμε από τη Θεσσαλονίκη - και όποιον και να ρωτήσετε που να ήταν εκεί το ίδιο θα σας πει- αναθαρρημένοι. Φύγαμε με τελείως διαφορετική αυτοπεποίθηση. Ήταν ένας Καραμανλής ο οποίος αυτά τα οποία είπε τα πίστευε, κοιτάζοντας τον κόσμο στα μάτια…»


ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ!!!


troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: