14/6/09

Ανέκδοτο

Για να δούμε αν θα φτάσει ολόκληρο...

Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο". Τον ßλέπει η σάυρα και τον ρωτά "τι κάνεις εκεί ρε πίθηκε ?", "Να καπνίζω ένα γάρο. Άμα θέλεις έλα να δοκιμάσεις". Απονήρευτη η σαύρα ανεßαίνει πάνω στο κλαδί και παίρνει το τσιγαριλίκι. Τραßά δύο-τρεις τζούρες και ΜΠΑΜ πέφτει ξερή κάτω από το κλαδί. "ΩΧ" λέει ο πίθηκος, "τί έπαθες σάυρα μου?" "Ε, να, δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη και έγινα χάλια. Πάω να πιω λίγο νερό να συνέρθω" απαντάει η σαύρα.
Και ξεκινά προς το ποτάμι. Με το που φτάνει στο ποτάμι και σκύßει να πιει νερό, πετιέται ο κροκόδειλος: "Kαλά τι έπαθες σαύρα μου και είσαι έτσι ?" την ρωτά. "Άσε" του λέει "μου έδωσε ένα τσιγάρο ο πίθηκος και τρελάθηκα"..... "ΠΟΥ ? ΠΟΥ ?" ρωτά το αλάνι ο κροκόδειλος. "Να εκεί πιο πέρα στο δάσος" του λέει η σαύρα.
Ξεκινά ο κροκόδειλος και λίγο πιο κάτω ßρίσκει τρία τσιγαριλίκια καπνισμένα μέχρι την άκρη. Κοιτά ψηλά στο δέντρο και ßλέπει τον πίθηκο ΝΤΙΡΛΑ. Ο πίθηκος μες την ζάλη του κοιτά - ξανακοιτά - ξανακοιτά με γουρλωμένα μάτια τον κροκόδειλο και του λέει:


Καλά μωρή χαμούρα, πόσο νερό ήπιες ??

Δεν υπάρχουν σχόλια: