3/6/09

"Ο Τσίπρας θέλει ελεύθερη έκφραση μόνο για τις άλλες θρησκείες"

"Εγώ γενικά δεν ανήκω στον ιδεολογικό αυτόν χώρο, αλλά επειδή είμαι ανοιχτόμυαλος πήγα στην χθεσινή προεκλογική του συγκέντρωση για τις ευρωεκλογές στην Ομόνοια στην οδό Αθηνάς (Τρίτη 2 Ιουνίου 2009) και πέτυχα το σκοπό μου , άκουσα πράματα που δεν θα άκουγα εκ των πραγμάτων και πάνω από όλα για πρακτικούς λόγους από τα ΜΜΕ...

Για παράδειγμα τα ΜΜΕ δεν έδειξαν τα παρακάτω. Καταρχήν είναι γνωστή η θέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την ελεύθερη έκφραση των θρησκευτικών πιστεύω και του σεβασμού αυτών. Ως εδώ καλά είναι κάτι αυτονόητο. Όμως έρχεται σε αντίθεση αυτό με την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα χτες << Είμαστε περήφανοι που με την βουλευτή μας σπάσαμε το άβατο του Αγίου Όρους και μας λέγανε αθεόφοβους ενώ κάποιοι άλλοι θεοφοβούμενοι κάνανε τα γνωστά στο Βατοπέδι….>> αυτοί λοιπόν που έκραξαν τον αστυνομικό γιατί έκανε την δουλεία του να ψάξει για να ναρκωτικά και υποστηρίζουν ότι έπρεπε να καταλάβει ότι το κουρελιασμένο δέμα είναι κοράνι που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και μιλούσαν για προσβολή των θρησκευτικών πιστεύω των μουσουλμάνων είναι περήφανοι που προσέβαλαν τα θρησκευτικά πιστεύω τα δικά μας!!!!!!!!"
Για αυτό παραθέτω την επίσημη ομιλία από το site ΣΥΡΙΖΑ-ΑΧΑΪΑΣ, από την οποία λείπει η αναφορά στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμανατίδου η οποία έσπασε το άβατο του Αγίου Όρους.
http://syn-achaias.pblogs.gr/2009/06/omilia-al-tsipra-sthn-kentrikh-proeklogikh-sygkentrwsh-toy-syriz.html
και το video για να κάνετε σύγκριση
http://vimeo.com/4972206
όπου στο χρονικό σημείο 00.11.58 γίνεται η συγκεκριμένη αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: