7/3/16

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω


Πολλοί διερωτούνται τον τελευταίο καιρό αν όσα τραγικά βλέπουμε να διαδραματίζονται στην Ελλάδα λόγω της πλημμυρίδας της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης οφείλονται σε ανικανότητα των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ ή στην ιδεοληψία τους. Δυστυχώς οφείλω να πω ότι έπειτα από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τους διαλόγους της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, η πραγματική αιτία της κρίσης του μεταναστευτικού είναι σαφέστατα η ιδεοληπτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και όχι απλώς η ανικανότητά του. Ο Τσίπρας ΔΕΝ θέλει να ανακόψει την εισροή των λαθρομεταναστών. Το ότι όρισε υπουργούς αρμόδιους για τη λαθρομετανάστευση τη θλιβερή κυρα-Τασία και τον Μουζάλα, αποδεικνύει περίτρανα πως όλα όσα γίνονται είναι εσκεμμένα και προσχεδιασμένα. 

Επανειλημμένα ο Τσίπρας αρνήθηκε να εφαρμόσει μέτρα που θα απέτρεπαν την άφιξη και άλλων λαθρομεταναστών. Σε προτάσεις που του έγιναν για κλειστούς χώρους κράτησης των λαθρομεταναστών κ.λπ. απαντούσε σταθερά πως "αυτά πρεσβεύουν οι ακροδεξιοί και οι ξενοφοβικοί στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες". Δεν δέχτηκε ούτε την πρόταση της αντιπολίτευσης να κάνει το ελληνικό κράτος καμπάνια μέσω των διεθνών ΜΜΕ με την οποία να στείλει μηνύματα αποτροπής στους μουσουλμάνους που σκέφτονται να έρθουν στην Ευρώπη περνώντας πρώτα από τη χώρα μας! Κάθε λογική εισήγηση που του έγινε, την απέρριψε με ηλίθια προσχήματα, με ψεύδη και με αριστερές αρλούμπες. Το ότι ο Τσίπρας δεν πήγε στη σύσκεψη του Προεδρικού Μεγάρου για να λάβει την υποστήριξη των άλλων αρχηγών ή να ακούσει τις απόψεις τους, αποδείχθηκε από τον θρασύ τρόπο με τον οποίο επιτέθηκε εναντίον τους αμέσως μετά με δηλώσεις άκρως εριστικές! Όταν κανείς ζητά στήριξη δεν βρίζει αυτούς που μπορούν να του τη δώσουν. 

Επομένως ας μην έχουμε καμία αυταπάτη - ο Τσίπρας ΔΕΝ αντιμετωπίζει τη λαθρομετανάστευση ως πρόβλημα. Αντιθέτως την επιδιώκει, τη θέλει και την υπερασπίζεται, και μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί. Μεταχειρίζεται την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ως πολύτιμο εργαλείο τόσο για να κάμψει την πίεση που του ασκούν οι ξένοι δανειστές όσο και για να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό, να μουδιάσει τα αντανακλαστικά του απέναντι στην ολέθρια οικονομική πολιτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να διαλύσει την ελληνική εθνική συνείδηση. 

Είμαι απολύτως πεπεισμένος πως αν ρωτούσε κανείς τον Τσίπρα σήμερα να του δώσει τον ορισμό του Έλληνα, εκείνος θα του απαντούσε πως θεωρεί Έλληνες όλους όσους μένουν μόνιμα στην Ελλάδα και πληρώνουν φόρους στο ελληνικό κράτος. Έχει πάψει δηλαδή να θεωρείται από την επίσημη κυβέρνηση πως είναι αναγκαίο να υπάρχει ένα ελληνικό έθνος στον χώρο που ζούμε. Το αν οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν κοινή γλώσσα, κοινή θρησκευτική πίστη, κοινά ήθη και έθιμα, τιμούν τους ίδιους ήρωες του παρελθόντος και έχουν κοινό όραμα για το μέλλον, είναι τελείως αδιάφορο για τους αριστερούς κυβερνώντες. Φαίνεται αυτό και από τις εξοργιστικά αντεθνικές θέσεις που δεν διστάζει να πάρει ο υπουργός Παιδείας, ο ανεκδιήγητος Φίλης. Επειδή μάλιστα ο Τσίπρας έχει καταλάβει ότι ο κυβερνητικός εταίρος του, ο Καμμένος, είναι ικανός να πουλήσει και τη μάνα του για την καρέκλα του υπουργού Άμυνας, του έδωσε αυτό το υπουργείο για να παίζει και κράτησε για πάρτη του τα πραγματικά καίρια υπουργεία της μετανάστευσης και της Παιδείας διότι αυτά είναι που θα κρίνουν τη σταδιακή αλλοτρίωση του ελληνισμού έτσι όπως την οραματίζεται η Αριστερά. 

Ο Τσίπρας νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες, πως τάχα αναγκάζεται να υφίσταται τη μαζική εισροή λαθρομεταναστών, αλλά οι Ευρωπαίοι δεν είναι ηλίθιοι και δεν τρώνε την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Κατάλαβαν οι Αυστριακοί, οι Σλοβάκοι, οι Ούγγροι, οι Σκοπιανοί και οι Κροάτες πως η Ελλάδα ελέγχεται από ένα τσούρμο ιδεοληπτικών κομμουνιστών που προτάσσουν τον διεθνισμό πάνω από το εθνικό συμφέρον. Και επειδή πολλοί από αυτούς τους λαούς έχουν μακρά και πικρή πείρα από τις κομμουνιστικές απάτες και μεθοδεύσεις, τιμώρησαν την ελληνική κομμουνιστική κυβέρνηση όπως της άξιζε - έκλεισαν τα σύνορα και την άφησαν να βράσει στο ζουμί της, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή ο ελληνικός λαός θα αντιληφθεί τι έπαθε με την επιπόλαιη ψήφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: