13/10/15

Το σοβιετ ΕΛΛΑΣ

Το σοβιετικό  διαστημοπλοιο η -ΕΛΛΑΣ- συνεχίζει  το αστρικο  του ταξιδι ,σε ενα παραλληλο συμπαν με προορισμο τον πλανητη- ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΟΥΤΟΠΙΑ-την στιγμη που οι πολιτικαντηδες  χτιζουν ,εναντι οποιουδηποτε τιμηματος,το ονειρο της ματαιοδοξιας τους ,που ειναι η καρεκλα! και  τα προνομια!  
 Το -ΣΟΦΟ!- εκλογικο σωμα - συνεχιζει ν αποφευγει τις δυσαρεστες σκεψεις! Επιλεγει συνειδητα ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ και αυτους που του τα ΠΑΡΕΧΟΥΝ! Ενω χαρακτηριστικα οπως η ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ,η ΑΚΡΙΒΕΙΑ,η ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ, συνεχιζει ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ! την ωρα που ερωτοτροπει με τον ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΟΚΡΑΤΙΑ! Αναμενοντας καρτερικα τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ !  και ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥ!  
Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ! ΑΡΙΣΤΕΡΟ! ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ! 


  Υ.Γ Εδω ο κοσμος καιγεται και η μεν Ν.Δ διεξαγει εσωτερικο προεκλογικο αγωνα 50 ημερων! ο δε συριζα ετοιμαζεται να διαπραγματευτει? το μνημονιο που μολις υπεγραψε! ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: