22/10/15

"Στην Ελλάδα δεν μας αρέσουν όσοι δεν μας λένε ευχάριστα νέα, όσοι δεν μας χαϊδεύουν τα αυτιά..."

"Στην Ελλάδα δεν μας αρέσουν όσοι δεν μας λένε ευχάριστα νέα, όσοι δεν μας χαϊδεύουν τα αυτιά..." 

Όταν κάποιοι προειδοποιούσαν πριν χρόνια για άμεση λήψη μέτρων, μειώσεις μισθών και συντάξεων οι σημερινοί κυβερνώντες ήταν στα κάγκελα καταχειροκροτούμενοι. Κάποιοι άνθρωποι σε προειδοποιούσαν, σοφέ λαέ, πριν χρόνια, για τα επερχόμενα αδιέξοδα, έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις αλλά εσύ τους περιθωριοποιούσες, όπως εξάλλου κάνεις ακόμα και τώρα και τους έγραφες στα @@@ σου γιατί σου χάλαγαν την νιρβάνα σου, το σοσιαλΗστικό σου όνειρο, τα κεκτημένα σου, το «βόλεμα» σου και την ανεμελιά σου, ενώ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ τον οποιονδήποτε υποκριτή λαικιστή που σου έταζε ότι του ζήταγες και σου χάιδευε τα αυτιά. 
  
Όταν η χώρα δεν θα σηκώνει κεφάλι με τίποτα και θα ανακαλύπτουμε ότι πάει ακόμα πιο κάτω, όταν θα αναρωτιόμαστε που είναι άραγε ο πάτος του βαρελιού, όταν τα έσοδα θα καταρρεύσουν και ο λογαριασμός πάλι ΔΕΝ θα βγαίνει, όταν ΔΕΝ θα μπορούμε πλέον ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ να ταίσουμε τις ορδές των σφραγιδοφόρων που δεν ξέρουμε καν τι ΑΚΡΙΒΩΣ πληρώνονται να κάνουν, όταν οι έφηβοι συνταξιούχοι του Δημοσίου ΔΕΝ θα μπορούν να εισπράξουν πια από ΑΤΜ που θα βγάζουν αέρα κοπανιστό και οι ΕΦΑΠΑΞΑΡΕΣ εργαζομένων ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΩΝ της Βουλής θα γίνουν απλό φιλοδώρημα προς... αγωνιστές επαναστάτες να ξέρεις πως «θα φταίνε άλλοι» και ρίξε τις ευθύνες... αλλού. 
  
Χωρίς να έχω καμία πρόθεση να αθωώσω τους εκτός των τειχών ενόχους παραβλέποντας δικές τους ευθύνες για την σημερινή κατάσταση και την διαιώνισης της… η αλήθεια είναι πικρή. Το πρόβλημα δεν είναι απλά οικονομικό και οι μεγαλύτεροι εχθροί της χώρας ήταν και είναι ΕΝΤΟΣ των τειχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: