11/12/09

Σύλησαν τον τάφο του ΗΡΩΑ & ΕΘΝΑΡΧΗ Τάσου Παπαδόπουλου


Με μια πρωτοφανή ενέργεια που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Κύπρο αλλά και τον απανταχού ελληνισμό, άγνωστοι σύλησαν τον τάφο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσου Παπαδόπουλου παίρνοντας μέσα από φέρετρο τη σωρό του.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης έγινε όμως γνωστό σήμερα το πρωί, από άνδρα που υπηρετούσε στην προσωπική φρουρά του πρώην Προέδρου και ο οποίος τακτικά επισκέπτεται το νεκροταφείο της Δευτεράς φροντίζοντας τον τάφο.

Ενημερώθηκε αμέσως τηλεφωνικά η αστυνομία και ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στο νεκροταφείο όπου μαζί με μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας ξεκίνησε αμέσως έρευνας προς διάφορες κατευθύνσεις για τον εντοπισμό των αγνώστων βανδάλων.

Όπως μετέδωσε σε έκτακτη είδησή του το ΡΙΚ, στο κοιμητήριο βρίσκονται όλα τα μέλη της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου. Η χρόνος της σύλησης του τάφου του Τάσου Παπαδόπουλου σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίος καθώς αύριο Σάββατο είναι το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: