14/8/09

Σοβαρές ελλείψεις πυρομαχικών στην Εθνική Φρουρά ! Στα χέρια των Τούρκων παραδίδει τη Μεγαλόνησο ο «σταλίνας» ο Χριστόφιας , όπως εμάς η Μπακογιάννη !


Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητος, αναφέρουν ότι, το 40% των πυρομαχικών τής Εθνικής Φρουράς έχει είτε χρησιμοποιηθεί σε...
ασκήσεις, είτε έχει λήξει ο χρόνος ζωής του, χωρίς η κυβέρνηση να έχει φροντίσει ώστε να αναπληρωθούν. Ενώ η συνήθης διεθνής πρακτική είναι να υπάρχει πέραν τού 100% διαθεσιμότητα σε πυρομαχικά, στην Εθνική Φρουρά υπάρχει μόνο το 60% με την κυβέρνηση Χριστόφια που εξακολουθεί την εξοπλιστική απραξία που επιδεικνύει η Κυπριακή Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια, δεν δείχνει καμία διάθεση να καλύψει τις απώλειες. Επίσης, δεν γίνονται παραγγελίες για προμήθεια ανταλλακτικών οπλικών συστημάτων, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται ο λεγόμενος κανιβαλισμός, δηλαδή για να φτιαχτεί ένα οπλικό σύστημα να ξηλώνονται άλλα και φυσικά να καταστρέφονται! Η όλη υπόθεση θυμίζει σε πολλά τη στάση τής κυβέρνησης των Αθηνών που φαίνεται ότι υιοθετείται πλέον και από τη Λευκωσία, αυτή που περιγράφεται με γλαφυρότητα από το «σιγά μη γίνει πόλεμος»... Ουαί, τοις αφελέσι.

ΠΗΓΗ: Περιοδικό «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: